Dop, vigsel & begravning

Ska ditt barn döpas eller vill du själv bli döpt? Det kanske är tid för bröllop eller för att ta ett vackert avsked av en anhörig. Alla våra kyrkor är öppna för dop, vigsel och begravning och det är helt gratis för dig som är medlem i Svenska kyrkan.

Om du som är boende i Oscars församling väljer att genomföra en kyrklig handling i en annan församling så är det fortfarande kostnadsfritt. På samma sätt kan du som ej bor i Oscars församling exempelvis gifta dig i någon av våra kyrkor.