Körer i Almby församling

Varje vecka fylls våra församlingslokaler av härlig körsång och det finns plats för mer musik - Välkommen du också!

Sjung i kör i Almby kyrka

Almby kyrkas barnkör. För barn i förskoleklass - åk 2. Onsdagar 16.00 – 16.45. Ledare Tobias Kihlström och Nan Karlsson. Terminsstart 9/9.

För anmälan och information om barnkören: tobias.kihlstrom@svenskakyrkan.se eller 019-15 47 12.

Sång- och dramagrupp. För barn i åk 3 - åk 6. Torsdagar kl 16-17. Terminsstart 3/9.

Almby ungas vokalensemble. Kör för ungdomar, både killar och tjejer, med inriktning mot klassisk musik. Tisdagar kl 16.50-18.20 (provsjungning). Terminsstart 18/8.

Almby kyrkokör. Vuxenkör som gärna vill ha fler tenorer och basar med i gänget!  Onsdagar kl 19-21 (provsjungning). Terminsstart 26/8.

Almby kyrkas seniorkör varannan tisdag (jämna veckor) kl 14-15.30. Paus under corona.

För anmälan och information om sång- och dramagruppen, vokalensemblen,  kyrkokören och seniorkören kontakta Unn Jörgensdotter Wing på telefon 019-15 47 06 eller unn.jorgensdotter-wing@svenskakyrkan.se

Sjung i kör i Sörbykyrkan

Välkommen också till våra körer i Sörbykyrkan (samarbetskyrka Svenska kyrkan/EFS), se mer på hemsidan www.sorbykyrkan.nu

Sjung i sånggruppen i Den gode herdens kapell

Sånggruppen i kapellet träffas vid olika tider för att öva inför kommande gudstjänst.

För information: Tobias Kihlström 019-15 47 12 eller tobias.kihlstrom@svenskakyrkan.se

Försångare och instrumentalister

Vill du bidra med musik, sång och spel i gudstjänsterna? Du behövs!  För mer information, kontakta Tobias Kihlström, 019-15 47 12 eller tobias.kihlstrom@svenskakyrkan.se

Kör för barn i förskoleklass till årskurs 2 i Almby församlingshem i Örebro. Gruppen är nu fulltecknad men skriv gärna upp dig på reservlista så tar vi in fler när det finns platser lediga.

Almby kyrkas barnkör

Vi sjunger och spelar teater tillsammans och medverkar i gudstjänster. Gruppen är nu fulltecknad men anmäl gärna ditt intresse så tar vi in fler när det blir platser lediga.

Sång- och dramagrupp i Almby

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook