Angående Corona-virus

Vi ställer om i corona-tider! Vi måste alla hjälpas åt att förhindra den snabba smittspridningen av Coronaviruset och skydda utsatta grupper i samhället. Nya direktiv om vad som gäller kommer snabbt och vi måste anpassa oss. Flera av våra verksamheter är inställda medan andra pågår i andra former.

Vi firar gudstjänster utifrån regeringens beslut om endast 50 deltagare samtidigt, inklusive personal. Se vår annonsering.

Vi döper, viger och begraver utifrån samma beslut.

Vi firar nattvard med försiktighetsåtgärder.

Varannan kyrkbänk kommer vara avstängd.

Vi följer de riktlinjer som Folkhälsomyndigheten ger. Vi håller avstånd, vi tvättar händerna, vi stannar hemma om vi har symptom. I våra lokaler finns handsprit, möjlighet till handtvätt och pappershanddukar.

Promenadgrupperna i Frövi och Fellingsbro träffas, promenerar med behörigt avstånd och tar en kopp kaffe utomhus eller med behöright avstånd.

Mötesplatsen Fellingsbro är öppen måndagar 17.30-19.30.

Mötesplatsen Frövi är öppen torsdagar 13.00-15.00.

Matbanken delar ut mat på St Olofsgården i Fellingsbro, måndagar kl 15.00, och i Näsby församlingshem, Frövi, torsdagar kl 14.30.

Firande av FN-dagen, Frövi, 24 oktober är inställt.
Minnesgudstjänster under Allhelgonahelgen är stängda för allmänheten.

Övriga inställda aktiviteter:

• Andakter på Solliden, Tallen och Ekgården