Lunds stift Besöksadress: Kraftstorg 12 B, 22350 LUND Postadress: Box 32, 22100 LUND Telefon: +46(46)155500 E-post till Lunds stift

Kapitel 11 - Kyrkan

Bukala, 6 år, berättar: Jag slår upp ögonen efter att ha sovit gott hela natten. Mmm det luktar så speciellt. Mamma håller på och stryker våra finkläder. Det är söndag och vi skall gå till kyrkan.

Jag ser att vår grannfamilj också håller på att klä upp sig och gör sig fina. Det är något speciellt när det är söndag och vi blir nog många i kyrkan idag.

Förra söndagen hade vi en tävling mellan kvinnor och män. Vi tävlade om vem som kunde samla in mest pengar i kollekten och pengarna kommer att gå till julfesten som vi ska ha i vår kyrka. Vi kommer att ha tävlingen idag också, sen lägger vi samman det vi får in i dag med det som kom in förra söndagen. Det skall bli jätteskoj!

Ladda ner Kapitel 11: Kyrkan här