Other languages with Google Translate

Lunds stift Besöksadress: Kraftstorg 12 B, 22350 LUND Postadress: Box 32, 22100 LUND Telefon: +46(46)155500 E-post till Lunds stift

Pressrum

I Lunds stifts pressrum finns material som ska underlätta ditt arbete som journalist: presskontakter, pressfoton och pressmeddelanden.

Camilla Lindskog

Pressekreterare

Svenska kyrkans nationella pressjour

Svenska kyrkans nationella pressjour nås på telefon 018-16 94 75, måndag-fredag klockan 16.30-08.00 samt dygnet runt på helger.

Pressfotografier fria för publicering, exempelvis genrebilder på kyrkor, hittar du här. Bilder i pressarkivet får användas för att informera om Svenska kyrkans verksamhet. Fotografens namn ska anges vid publicering.

Lunds stift i media