Ungdomsvolontär i London 2021

Sök senast 19 april 2020

Vi söker två ungdomsvolontärer med start januari 2021

Som volontär i London arbetar du i Ulrika Eleonora kyrka mellan januari och december 2021. Huvudinriktningen är köksarbete så som bakning, matlagning och caféverksamhet. Du arbetar även i församlingens barn- och ungdomsverksamhetsamt samt med gudstjänster och förrättningar.

I arbetstiden, 40 timmar per vecka, ingår mycket praktiskt arbete men även många möten med församlingsbor, tillfälliga turister, studenter och au-pairer. Du kommer att hålla morgonböner och vara delansvarig för söndagsskolan och Ung i London (18-25 år) samt ingå i vårt konfirmandteam.

Du har avslutat gymnasium eller motsvarande, har gärna arbetat några år alternativt påbörjat eftergymnasial utbildning. Du är social, flexibel, kan arbeta självständigt och i grupp, är initiativrik och ansvarsfull samt har en god förankring i Svenska kyrkan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eget boende. Det är bra om du har erfarenhet av att arbeta i kök eller restaurang samt med barn och ungdomar. Längre utlandsvistelse ses också som meriterande.

Vi erbjuder:

•         Ett volontärskap under 11 månader, med uppehåll 4 veckor i juli/augusti.
  •         Fritt boende i eget rum.
  •         En ersättning på £120 per vecka, dock ej under sommaruppehållet.
  •         Reseersättning till och från London vid början, sommaruppehåll och avslut på max £150 per resa.
  •         Ersättning upp till £100 för tilläggsförsäkring.

Eftersom Storbritannien lämnat EU, och nya regler träder i kraft vid årsskiftet, kan det komma att krävas visum eller annat arbetstillstånd. Detta hjälper vi till med om det blir nödvändigt.

Är detta något för dig?
Välkommen med din ansökan som ska bestå av personligt brev, CV samt två referenter. Ansökan skall ha inkommit senast den 19 april 2020 till office@swedishchurch.com
Intervjuer sker i Stockholm i juni 2020 och vi står för eventuell resa dit.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta:

Magnus Berggren, pedagog

Stina Envall, husmor