Ungdomsvolontär i London 2020

Vi söker två ungdomsvolontärer med start januari 2020.

Som volontär i London arbetar du i Ulrika Eleonora kyrka mellan januari och december 2020. Huvudinriktningen är köksarbete så som bakning, matlagning och café, samt deltagande i församlingens övriga verksamhet, exempelvis söndagsskola och ungdomsverksamhet.

I volontärens arbete, 40 timmar per vecka, ingår mycket praktiskt arbete men även många möten med församlingsbor, tillfälliga turister, studenter och au-pairer. Du kommer att hålla morgonböner och vara delansvarig för söndagsskolan.

Du har avslutat gymnasium eller motsvarande, har arbetat några år alternativt påbörjat eftergymnasial utbildning. Du är social, flexibel, kan arbeta självständigt och i grupp, är initiativrik och ansvarsfull samt har en god förankring i Svenska kyrkan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eget boende. Det är bra om du har erfarenhet av att arbeta i kök eller restaurang samt med barn. Längre utlandsvistelse ses också som meriterande.

Vi erbjuder:
Ett volontärskap under 11 månader, med uppehåll 4 veckor i juli/augusti.
Fritt boende i eget rum.
En ersättning på £120 per vecka, dock ej under uppehållet.
Reseersättning till och från London vid början, sommaruppehåll och avslut på max £150 per resa.
Ersättning upp till £100 för tilläggsförsäkring.

Är detta något för dig?
Välkommen med din ansökan som ska bestå av personligt brev, CV samt två referenter. Ansökan skall ha inkommit senast den 19 april 2019 till office@swedishchurch.com
Intervjuer sker i Stockholm i juni 2019.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta husmor Stina Envall via mail Stina Envall