Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Ungdomsvolontär i London 2019

Ansökningstiden är nu ute och efter det att vi gått igenom alla ansökningar så kommer vi att kontakta de som blir kallade till intervju.

Vi söker två ungdomsvolontärer med start januari 2019.

Som volontär i London arbetar du i Ulrika Eleonora kyrka mellan januari och december 2019. Huvudinriktningen är på köksarbete såsom bakning, matlagning och café, samt deltagande i församlingens övriga verksamhet, exempelvis söndagsskola och ungdomsverksamhet.

I volontärens arbete, 40 timmar per vecka, ingår mycket praktiskt arbete men även många möten med församlingsbor, tillfälliga turister, studenter och au-pairer. Du kommer att hålla morgonböner och vara delansvarig för söndagsskolan.

Du har avslutat gymnasium eller motsvarande, har arbetat några år alternativt påbörjat eftergymnasial utbildning. Du är social, flexibel, kan arbete självständigt och i grupp, initiativrik och ansvarsfull samt har en god förankring i Svenska kyrkan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eget boende. Det är bra om du har erfarenhet av att arbeta i kök eller restaurang samt med barn.

Vi erbjuder:
Ett volontärskap under 11 månader, med uppehåll 4 veckor i juli/augusti.
Fritt boende i eget rum.
En ersättning på £120 per vecka, dock ej under uppehållet.
Reseersättning till och från London vid början, sommaruppehåll och avslut på max £150 per resa.
Ersättning upp till £100 för tilläggsförsäkring.

Är detta något för dig?
Välkommen med din ansökan som ska bestå av personligt brev, CV samt två referenter. Ansökan skall ha inkommit senast den 16 april 2018 till office@swedishchurch.com
Intervjuer sker i Stockholm i juni 2018.

Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta husmor Stina Envall via mail Stina Envall