Svenska kyrkan i London Besöks- och postadress: Church of Sweden, 6 Harcourt Street, - London GB-W1H 4AG Telefon: +44(20)77235681 E-post till Svenska kyrkan i London

Brexit - och sedan?

Den 29 mars 2019 lämnar Storbritannien Europeiska Unionen, EU. Utträdet kan innebära förändringar för svenskar och svenska företag i landet. Här intill finns länkar till sidor med aktuell information.

Den som har frågor och funderingar hänvisar vi i första hand till Svenska ambassaden, där webben hålls uppdaterad med aktuell information.
Du hittar de webbsidorna HÄR och HÄR

Ambassaden har också extra telefontid för brexitfrågor: fredagar kl 13.30-15.00, telefon 020 7917 6470

Den 31 januari har de nordiska ambassaderna en gemensam informationsträff i Edinburgh. Mer information finns HÄR.

Måndagen den 11 februari kl 18.00 har Svenska ambassaden ett informationsmöte i Svenska kyrkans lokaler, 6 Harcourt Street. Ingen föranmälan.