Nyheter från Linde bergslags församling.

Prenumerera via RSS

Församlingsresa till Västerås

Publicerad

I år ersätter vi den traditionella sillunchen i församlingshemmet med en resa för dig över 65 år! Vi besöker Västerås den 18 juni och ser bland annat Rudbeckiusutställningen.

Noas ark blev plats för lekparksinvigning

Publicerad

Ett lyckat lokalt samarbete har skapat en lekpark som tilltalar många sinnen. Generationsparken i Lindesberg invigdes på Lindedagen den 8 maj med tal och ballongbandsklippning, allt uppepå Noas ark.

Andra Ord ger konsert

Publicerad

Lördagen den 18 maj ger Andra ord en konsert tillsammans med bandet Soulmill. Förköp på Café S:t Mary Kingsgården.