Nyheter från Linde bergslags församling.

Prenumerera via RSS

Gudstjänst med passionsspel

Publicerad

Kom och ta del av Bibelns berättelse om påsken! Vi samlas i församlingshemmet i Lindesberg klockan 11 på söndag den 14 april. Vill du åka med bussen från Ramsberg, Stråssa, Storå och Guldsmedshyttan behöver du boka senast den 12 april. Eftersom det är en liten buss, gäller först till kvarn!

Ny föreläsning föräldrar emellan

Publicerad

Den 9 april klockan 18.30 ges den andra föreläsningen av fyra inom projektet "Föräldrar emellan". Nu är det fältkurator Claes Lamourin och ungdomspolis Henrik Andersson somberättar om sina erfarenheter kring att arbeta med ungdomar.

Tre biskopar möts i Järnboås

Publicerad

Följ med i bussen till Järnboås kyrka den 22 april till Psalmer på gränsen. Vi sjunger psalmer tillsammans och lyssnar till biskoparna som delar med sig av sina berättelser om påsken.