Nyheter från Linde bergslags församling.

Prenumerera via RSS

Följ med på pilgrimskonfa i Spanien

Publicerad

Är du mellan 16 och 21 år? Vill du vara med och vandra i sex dagar i Spanien och uppleva ett äventyr, utmana dig själv både fysiskt och själsligt? Välkommen på informationsmöte på måndag 25/2 kl. 17:00 i församlingshemmet Lindesberg.

LivingRoom

Publicerad

Göran Greider är årets första gäst i föreläsningsserien LivingRoom. Den 27/2 kl. 19.00 besöker han Lindesbergs församlingshem för att tala om sin senaste bok "I trädgården hörs andra ekon".