Café S:t Mary Kingsgården -värt ett besök

Välkommen till kyrkans fairtrafecafé S:t Mary Kingsgården! I det mysiga cafét har vi både frukost- och luncherbjudanden.

S:t Mary är församlingens sociala verksamhet för människor i behov av arbetsträning och praktik. Idag driver vi café, butik och verkstad på Kungsgatan, läs mer om S:t Mary här.

Vi driver också ett fairtradecafé! Se menyn.

I caféet erbjuder vi arbetsträning och praktik.

Öppet måndag-fredag 10-17, lördag 10-15.

Vi bakar det mesta utifrån ekologiska och rättvisemärkta varor i kyrkans fairtradecafé.

Vårt sortiment består av hembakat kaffebröd, smörgåsar, enklare luncher och glass. Vi använder fairtrade och kravprodukter så långt det är möjligt och gärna närproducerat! Vi har även en butiksdel med egentillverkade ljus och textilprodukter med mera.

Vi erbjuder även servering för mindre sällskap (upp till 15 personer) i eget rum. Välkomna till oss!

Vi erbjuder begravningsservering i våra lokaler, i församlingshemmet i Lindesberg eller som catering i Guldsmedshyttan och Ramsberg. Se vårt erbjudande här.

Adress: Kungsgatan 31

Lindesberg