Kontakta oss - Kyrkogårdsförvaltningen

Du är alltid välkommen till oss för att få råd och hjälp med allt som rör kyrkogårdarna, gravplatserna och gravskötsel.

På grund av Coronavirusets spridning har vi på Kyrkogårdsförvaltningen nya rutiner.

Vi följer de riktlinjer som Svenska kyrkan och Folkhälsomyndigheten går ut med och hoppas på detta sätt bidra till att minska smittspridningen.

Vårt kontor är bemannat som vanligt tisdag och torsdag 10:00 -12:00, men vi önskar att ni ringer oss i första skedet för vägledning. Vi bokar givetvis även in besök hos oss för att se ut gravplatser och övriga ärenden som kräver fysiska besök.

Vi väljer att hälsa muntligt utan handslag.
Vi tillåter givetvis ingen med sjukdomssymtom att arbeta.

Ni kontaktar oss på telefon 0300-56 98 29 eller via epost till kungsbacka.skogskyrkogarden@svenskakyrkan.se

Kontakta Kyrkogårdsförvaltningen

Välkommen att kontakta oss om du har frågor om församlingens kyrkogårdar och gravar samt gravskick- och skötsel.
Telefon Kyrkogårdsförvaltningen: 0300-56 98 29
Telefontid: tisdag och torsdag 10:00-12:00
E-post: kungsbacka.skogskyrkogarden@svenskakyrkan.se
Besöksadress: Säröleden 27, 434 31 Kungsbacka (vid Skogskyrkogården)