Konfirmander på en klippa vid Höga Kusten
Foto: Vivianne Perbo

Höga Kustenkonfa

Gruppen med träffar ungefär två gånger i månaden i Höga Kusten.

I Höga Kusten, församlingarna Nora-Skog, Nordingrå, Ullånger och Vibyggerå, träffas vi ungefär två gånger i månaden. Oftast blir det en vardagseftermiddag efter skolans slut och en lördag/söndag i anslutning till en gudstjänst.

Vi har gemensam konfirmanddag under hösten och gemensamt läger under våren tillsammans med konfirmander och ledare i de två andra grupperna.

Första träffen

Tisdag 3 oktober 18:00, Ullångers församlingshem.
Upptaktskväll med drop-in från 17:30, då vi kör igång med grillning. Kom och möt oss denna kväll och ställ alla era frågor inför konfirmationsåret. Både blivande konfirmander och föräldrar eller närstående vuxna är välkomna!

Konfaläger

Mer info kommer men lägret brukar infalla under veckan för Kristi himmelfärds dag.

Konfirmationshögtid

Söndag 19 maj, (kyrka ej bestämt ännu).

Konfirmationshögtiden på pingstdagen utgör också avslutningen på vårat konfirmationsår tillsammans.

Vuxna ledare / kontaktpersoner

Anmäl dig till konfaåret 2023/2024

Du som går i åk 8 (eller åk 9 och inte redan är konfirmerad) är välkommen att anmäla dig till konfirmationsåret med start hösten 2023. Fyll i dina uppgifter nedan och skicka in.

Kryssa för den konfagrupp du vill vara med i.