En grupp vuxna och barn sitter i en sal och fikar. I bakgrunden står två musiker på en liten scen.

Vuxenverksamhet

Samtal. Skratt. Omtanke. Glädje. Gemenskap har många fördelar. Leta här efter en grupp som passar dig.

Här kan du läsa om alla våra mötesplatser i våra församlingar. Det finns många ämnen att samlas kring eller sammanhang att bli en del av.

Kaffe serveras på stickcafé.

Träffas och trivs

Glädjen i ett samtal kan räcka flera dagar. Här hittar du mötesplatser där man ses och gör något tillsammans.

Samtal och fika

Föredrag med intressanta föreläsare, berättelser eller samtal. Kombinera gemenskap, intresse och fika och du har en bra kombination.

Meditation, vandring och dans

Ibland behöver tro och bön uttryckas med kroppen. Väldigt stilla eller med mycket rörelse. Alla uttryck har sin tid.

Om kristen tro

Tron växer när den delas. Du kan utforska din tro på flera sätt. Ring gärna så pratar vi om var dina frågor kan få utrymme.

Helgkurs: PREP - Friskvård för parrelationer 1-3 april

PREP är en kurs i hur man bättre kommunicerar i en parrelation. Kursen ger dig och din partner konkreta verktyg för att lättare klara av ett liv tillsammans och innebär också en personlig utveckling. Nästa tillfälle är den 1-3 april 2022.

Sax klipper i garn

Skapa med händerna

Att arbeta med händerna är en form av meditation. I sällskap med andra är det oftast väldigt trevligt.

Sopptallrik med änglar runt kanten.

Fika och soppa

Näring för kroppen och gemenskap för själen. Att dela en måltid är det perfekta sättet att lära känna andra människor. Att fika eller äta soppa kostar inget hos oss men du får gärna lämna en frivillig gåva.

Kom och rör på dig

Att röra på sig är viktigt, det vet vi alla, och att göra det tillsammans med andra ger det där lilla extra. Långsamt och inkännande eller med lite puls, det väljer du.

Universitetskyrkan

Vilken religion du än har – eller om du inte har någon religion alls – är du som student eller anställd vid Karlstads universitet välkommen till oss. Hos oss kan du prata om existentiella frågor som identitet, relationer, mening, tro, studier eller vad som helst som du har lust att prata om. Vi har tystnadsplikt.

Bli volontär

I Svenska kyrkan behövs frivilliga insatser. Du kan göra skillnad för andra människor och dig själv.