Foto: Marie Lundström

Meditation, vandring och dans

Ibland behöver tro och bön uttryckas med kroppen. Väldigt stilla eller med mycket rörelse. Alla uttryck har sin tid.

Meditation

Det är aldrig för sent att inte göra någonting! Kom på andlig friskvård och slå dig ner för att odla upp dina inre åkrar av lugn och frid. Välkommen kl 19-20 och introduktion kl 18.30 om du inte mediterat med oss tidigare.

Heliga danser

Varje tisdag under terminerna dansar vi Heliga danser kl 18.30-20.00 i Karlstads domkyrka igen!

Dansmässan Den Stora Berättelsen

Kom och prova att dansa en gudstjänst! 6 juni kl 11.00, Domkyrkan. Sänds även digitalt. Åtta musiker med koppling till Wermland Opera står för musiken när vi med enkla steg rör oss tillsammans genom mässan. Vill du lära dig mer om gemensam dans i gudstjänst hålls en workshop 4-6 juni.