Lediga tjänster

Vi är nästan alltid på jakt efter duktiga människor som brinner för att stötta andra människor och bygga en bättre värld. Här hittar du lediga tjänster i Karlstads pastorat.

Klicka här för att komma till Varbi där alla våra platsannonser finns publicerade. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Där kan du skapa ett konto och skicka in din ansökan. Vi tar ej emot spontanansökningar.

Möt medarbetare i Karlstads pastorat

Nedan finns korta intervjuer ”Tre frågor till” med anställda och förtroendevalda i pastoratet.

Mirjam Öberg är församlingspedagog i Norrstrands församling

"...ingen annanstans får jag gå på djupet, beröra det innersta i människan som just i kyrkan."

Mirjam Öberg är församlingspedagog i Norrstrands församling

Louise Hedberg är kommunikatör i pastoratet.

"Det är få förunnat att få arbeta med sin tro så det är jag väldigt tacksam för"

Louise Hedberg är kommunikatör i pastoratet.

Ulrika Lindborg är kyrkogårdsarbetare med rollen som arbetsledare under vår- och sommarsäsongen. Resten av året ingår hon i ett arbetslag med fyra årsanställda som har hand om kyrkogårdarna i Alster-Nyeds och Väse-Fågelviks församlingar.

"Kyrkogården är en väldigt viktig plats för många människor"

Sara Gustavsson är ekonom med fastighetsinriktning.

"Man kan säga att jag halkade in på ett bananskal"

Sara Gustavsson är ekonom med fastighetsinriktning.