Heliga danser

Varje tisdag under terminerna dansar vi Heliga danser kl 18.30-20.00 i Karlstads domkyrka igen!

Danserna har enkla steg och är lätta att lära sig. Ibland kallar vi dem helt enkelt för meditation i rörelse. Gruppen är öppen och det är bara att komma när du har lust!

Vill du prenummerera på vårt nyhetsbrev om dans och meditation? Klicka här

Om Karlstads domkyrka

Karlstads domkyrka är stiftskyrka och i Karlstads centrum. Det är en vitputsad stenkyrka och stor och ljus inuti. Domkyrkan är öppen varje dag så du är alltid välkommen in.

Karlstads domkyrkoförsamling

I domkyrkoförsamlingen finns Karlstads domkyrka och Vikenkyrkan. Varmt välkommen till gudstjänster och grupper!

Välkommen till Karlstads pastorat

Svenska kyrkan engagerar många människor i Karlstad. Körsångare, cafégäster, bullbakare, barn och föräldrar, konfirmander, frivilliga, pilgrimer, dansare och många andra. Läs om vår verksamhet här.