Öppna förskolan

Välkommen till öppna förskolan i Österledskyrkan. Hit kan du som förälder/annan vuxen komma med ditt/dina barn för att leka, träffa andra föräldrar och få tips och stöd i din föräldraroll.

På grund av strikta Covid- restriktioner HAR öppna förskolan helt stängt tillsvidare, Vi följer myndigheternas rekommendationer och kan komma att ändra beslutet med kort varsel.

Öppen förskola är en mötesplats för barn (0-6 år) och föräldrar under den tid som föräldern är hemma med sitt barn, till exempel som föräldraledig, dagledig eller arbetslös. Verksamheten är gratis.

Här finns ett blandat lekmaterial som uppmanar till motorisk träning, kreativitet och socialt samspel. Varje dag kl 10.30 håller man en sångsamling

Enklare fika/frukt erbjuds och man kan även ta med eget att äta (micro och kyl finns).

Babymassage är populärt och grupper bildas hela tiden utifrån efterfrågan. Cecilia Öijen som är utbildad babymassör håller i dessa grupper, fråga henne om när nästa kurs startar.
Du kan också låna hem en "Kulpåse", som är en påse med fem populära bilderböcker för barn (finns för olika åldrar), som ett slags minibibliotek.

FAMILJEFÖRMIDDAG MED ÖPPNA FÖRSKOLAN!

Måndagen den 31 maj
Vi träffas vid vindskyddet i Bullerdalen. (ingång från kolonilotterna)
Här finns möjlighet att gå tipspromenad mm.
Vi bjuder på fika!

Pga nuvarande covid-restriktioner behöver vi ha olika starttider för att undvika trängsel.

Följande tider är: 9.30, 10.00, 10.30 och 11.00.
För att vi ska kunna genomföra detta är anmälan nödvändig! (begränsat antal)

Anmäl er till Cicci på mail senast fredag 28/5:
cecilia.oijen@svenskakyrkan.se

VARMT VÄLKOMNA!

BARNVAGNSPROMENADER
med Öppna förskolan på onsdagar kl 10.00.
Sista tillfället är onsdagen den 16/6.
Vi följer rådande Covid restriktioner.
För anmälan och mer information: Cecilia.oijen@svenskakyrkan.se

ALL ÖVRIG VERKSAMHET ÄR INSTÄLLD TILLSVIDARE!

Höstterminen startar mån 16/8
(med reservation för ev. restriktioner)

ADRESS:
Österleden 3