Öppna förskolan

Välkommen till öppna förskolan i Österledskyrkan. Hit kan du som förälder/annan vuxen komma med ditt/dina barn för att leka, träffa andra föräldrar och få tips och stöd i din föräldraroll.

På grund av strikta Covid- restriktioner HAR öppna förskolan helt stängt tillsvidare, Vi följer myndigheternas rekommendationer och kan komma att ändra beslutet med kort varsel.

Öppen förskola är en mötesplats för barn (0-6 år) och föräldrar under den tid som föräldern är hemma med sitt barn, till exempel som föräldraledig, dagledig eller arbetslös. Verksamheten är gratis.

Här finns ett blandat lekmaterial som uppmanar till motorisk träning, kreativitet och socialt samspel. Varje dag kl 10.30 håller man en sångsamling

Enklare fika/frukt erbjuds och man kan även ta med eget att äta (micro och kyl finns).

Babymassage är populärt och grupper bildas hela tiden utifrån efterfrågan. Cecilia Öijen som är utbildad babymassör håller i dessa grupper, fråga henne om när nästa kurs startar.
Du kan också låna hem en "Kulpåse", som är en påse med fem populära bilderböcker för barn (finns för olika åldrar), som ett slags minibibliotek. 

BARNVAGNSPROMENADER
med Öppna förskolan på onsdagar kl 10.00.
Sista tillfället är onsdagen den 16/6. 
Vi följer rådande Covid restriktioner.
För anmälan och mer information: Cecilia.oijen@svenskakyrkan.se


ALL ÖVRIG VERKSAMHET ÄR INSTÄLLD TILLSVIDARE!


ADRESS:
Österleden 3
69152 Karlskoga 

KONTAKTPERSONER: 
Cecilia Öijen eller Annelie Högberg svarar på dina frågor på telefonnummer
0586-688 25 eller mejl: cecilia.oijen@svenskakyrkan.se

Facebook https://www.facebook.com/oppna.forskolankga/