Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Höörs församling Besöksadress: Skolgatan 8, 24330 Höör Postadress: Box 104, 24322 Höör Telefon:+46(413)22095 E-post till Höörs församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Tonårscaféet

Tonårscaféet i Höör och Tjörnarp är en öppen och gratis mötesplats för unga människor. Kom och fika, slappa, spela pingis, läs läxor eller gå in i det tysta rummet för att bara vara.

Tonårscaféet är en öppen verksamhet och mötesplats för unga människor från olika sammanhang och bakgrund. Möten mellan människor och önskan till relation är grunden för tonårscaféets pedagogiska och diakonala verksamhet. I möten skapas möjlighet att dela livet med varandra genom en fika/måltid, kreativa uttryck såsom musik, bild, färg, form och idrott (pingis/innebandy).

Vår verksamhet är gratis och i våra lokaler kan du fika, snacka med kompisar, lyssna på musik, slappa, spela innebandy/pingis, läsa läxor, spela instrument eller gå in i det tysta rummet för att bara vara. 

Caféet är öppet: Tisdagar och torsdagar kl. 15.00–17.30 i Höörs församlingshem, nedre våningen. Onsdagar kl. 15.30-17.00 i Tjörnarps församlingshem.

Vi erbjuder även individuellt stöd som till exempel enskilda samtal, coachning, läxhjälp samt hjälp att skriva CV.

Jens Sjögren

Församlingspedagog