Hedemora, Husby och Garpenbergs församling Besöks- och postadress: Kyrkogatan 20, 77630 Hedemora Telefon: +46(225)257000 E-post till Hedemora, Husby och Garpenbergs församling

Gudstjänst

Vi vill att våra gudstjänster skall vara levande och öppna mötesplatser mellan Gud och människor i vår tid.

Att fira gudstjänst är centralt för en kristen församling.

Vi annonserar alltid i Annonsbladet Hedemora och veckans händelser finns även på första sidan på vår hemsida, På gång.

I Hedemora, Husby och Garpenbergs församling ser vår gudstjänstrytm ut så här:

• Varje söndag kl. 11 firar vi i regel gudstjänst med mässa (gudstjänst med nattvard) i Hedemora kyrka.
  • Ca en gång per månad har vi gudstjänst/mässa i Husby kyrka, vanligtvis söndag kl. 11 ellerkl. 15.
  • Ca en gång per månad har vi gudstjänst/mässa i Garpenbergs kyrka, vanligtvis söndag kl. 15.
  • Ca en gång per månad har vi gudstjänst/mässa i Långshyttans kyrka, vanligtvis lördag eller söndag kl. 16.
  • Ca en gång per månad har vi gudstjänst/mässa i Stjärnsunds kyrka, vanligtvis söndag kl. 16.
  • Ca en gång per månad har vi gudstjänst/mässa i Vikmanshyttans kyrka, vanligtvis söndag kl. 17.
  • Varje tisdag kl. 18 under terminerna har vi en enkel veckomässa (gudstjänst med nattvard) i Hedemora kyrka.
  • Sinnesrogudstjänst firas första fredagen i varje månad i Hedemora kyrka kl. 18 under terminerna. Fika från 17.30.
  • Lunchmusik hålls i Hedemora kyrka kl. 12.20 första tisdagen i varje månad under terminerna. Sopplunch från kl. 11.30.
  • Vi firar regelbundet familjegudstjänster/mässor i våra kyrkor.
  • Vi har återkommande temagudstjänster/mässor i våra kyrkor.