Barn och föräldrar samlas i Köpings kyrka där de sjunger och dansar tillsammans. Efter det ber de en bön, tänder ljus och sist fikar tillsammans.

Ensamstående föräldrar med barn

Vi träffas i Gröndals kyrka på måndagar. Här kan du samtala med andra ensamstående föräldrar. Och få en fin stund med ditt barn.

verksamhet pausad på grund av rådande restriktioner

På grund av rådande restriktioner med anledning av pågående Covid-19 pandemi har vi pausat denna verksamhet under vårterminen 2021. Förhoppningsvis kan vi öppna upp så smått under höstterminen 2021. Håll utkik närmare i tid i sociala medier och här på webbplatsen.

Samtal, sångstund och gemensam måltid

Välkommen till vår mötesplats i Gröndals kyrka. Här finns det utrymme för samtal, social samvaro och sångstund med barnen. Vi äter mat tillsammans, 30 kronor per vuxen, barnen gratis.

Måndagar, kl. 16.30–19.00. Startdatum ej klart

Anmäl dig senast på torsdagen innan aktuell dag.

Ledare är:
Sara Blomén Power, diakon, Svante Talltorp, diakon och Christina Öjhagen, präst.

Sara Blomén Power

Diakon, Kvarterskyrkan på kajen