Barn och föräldrar samlas i Köpings kyrka där de sjunger och dansar tillsammans. Efter det ber de en bön, tänder ljus och sist fikar tillsammans.

Ensamstående föräldrar med barn

Vi träffas i Kvarterskyrkan på kajen. Här kan du samtala med andra ensamstående föräldrar. Och få en fin stund med ditt barn.

Samtal, sångstund och gemensam måltid

Välkommen till vår mötesplats för ensamstående. Här finns det utrymme för samtal, social samvaro och sångstund med barnen. Vi äter mat tillsammans.

OBS! Gruppen träffas under hösten i Kvarterkyrkan på kajen på grund av renovering i Gröndals kyrka

Avgift : 30 kr per vuxen, barnen gratis

Måndagar: 16.30–19.00, den 30 augusti,  13 september, 27 september, 11 oktober, 25 oktober, 8 november,  22 november, 6 december.

Info och anmälan (torsdagen innan aktuell dag) till: Svante Talltorp, tfn 08-685 30 08, svante.talltorp@svenskakyrkan.se

Ledare: Christina Öjhagen, Sara Blomén Power, Svante Talltorp

Sara Blomén Power