Konfirmation i Hamrånge

I höst är det din tur att hänga med i vår konfirmandgrupp!
En tid full av spännande upplevelser.
En resa du inte bör missa!

Man vågar säga vad man tycker utan att bli ifrågasatt.

Konfirmand

Under konfirmandtiden får du chansen att åka på läger, fundera och samtala om livets viktiga frågor, få veta vad som händer i kyrkan, träffa nya och gamla kompisar, lära känna Gud litet mer, ha kul, upptäcka Bibeln, sjunga, ta del av en lång tradition och mycket mera!
Inget är egentligen för litet eller för stort för att det ska kunna rymmas i konfirmandtiden.

Det finns helt enkelt en massa bra anledningar till att vara med. Och nästan inga bra anledningar att låta bli! Du måste inte vara kristen och kunna allt redan från början. Det enda du lovar är att prova på.

KONFIRMAND 2020/2021

Bild: S Adman

Du som fyller 14 år under 2020 (eller är född tidigare än 2006) är välkommen att vara med i vår konfirmandgrupp. Vi kör igång med vår grupp i mitten av september, sedan ses vi varje onsdag förutom vid skolloven. Det tillkommer några gudstjänster och vi kommer att göra ett par dagsresor till bl.a. Uppsala, samt ett läger på jullovet och en resa till Visby i maj.
Här nedanför kan du klicka upp och läsa årets inbjudan.

Bra att veta:

• Konfirmation riktar sig till dig som är 14-15 år, men det går även bra att vara med om du är något år yngre eller äldre - fråga oss gärna så finner vi en bra lösning för dig.
  • Att vara konfirmand är gratis. Alla kostnader för veckosamlingar, läger och övriga aktiviteter betalas genom kyrkoavgiften. Detta gäller även om du inte bor i Hamrånge församling, då täcks kostnaderna av en clearingavgift som betalas av den församling där du är bosatt.
  • För att vara konfirmand behöver du inte vara döpt och det brukar oftast vara ett antal konfirmander som inte är döpta. Någon gång under konfirmandläsningen, innan konfirmationen, har vi dop.
  • För att vara konfirmand krävs inte att varken du eller dina föräldrar är medlemmar i Svenska kyrkan. I samband med konfirmationen upptas du som medlem om du inte redan är det.

Vill du veta mera?
Ring eller mejla till  Susanne Adman & Clara Bergel Jansson - kontaktinfo finns nedan.

Susanne  Adman

Susanne Adman