Konfirmation i Hamrånge

Vad är meningen med livet? Vad ska jag bli i framtiden? Vem är jag? Finns det plats för mig? Vem är egentligen en riktig vän? Kan jag alltid vara mig själv? Vad gör man med alla frågor man har? Finns Gud? Vem är Jesus? Finns det förlåtelse för allt? Varför lider människor?

Många frågor, men var finns svaren? Som konfirmand får du möjlighet att både ställa frågor och fundera över svaren tillsammans med ungdomar i din egen ålder. Ledare är präst, pedagog och musiker. Genom bl.a. samtal, diskussioner, musik, andakt, gudstjänst och mycket annat får de en möjlighet att lära känna Gud, den kristna tron, andra människor och dig själv lite bättre. Konfirmandtiden är en blandning av allvar och trevligheter - precis som livet! Vi hoppas att du vill prova på att vara konfirmand.

Man vågar säga vad man tycker utan att bli ifrågasatt.

Konfirmand

KONFIRMAND 19/20

Du som fyller 14 år under 2019 kommer att få mer information i brevlådan under juni månad. I augusti bjuds du in till en ”provapå”-kväll i kyrkan och under september kör vi igång med vår grupp.

Vi kommer lägga upp mer info här på sidan när vi bokat alla datum.

Bra att veta:

• Det är helt gratis att konfirmera sig!
  • Konfirmation riktar sig till dig som är 14-15 år, men det går även bra att vara med om du är något år yngre eller äldre - fråga oss gärna så finner vi en bra lösning för dig.

Vandring i Grövelsjön Bild: M Udd

Vill du veta mera?
Ring eller mejla till  Susanne Adman & Clara Bergel Jansson - kontaktinfo finns nedan.

Susanne  Adman

Susanne Adman