Kyrkskjuts - så bokar du

Kyrkskjuts är en möjlighet för äldre i Gagnefs församling. Men kom ihåg att du måste boka skjutsen dagen innan!

Styrelsen för Ada-fonden betalar ”kyrkskjuts”, det vill säga taxi, till gudstjänster, konserter och annan kyrklig verksamhet som exempelvis soppluncher. Detta gäller dig som är pensionär.

Det kostar 30 kronor per resa för dig som åker och du betalar direkt till taxichauffören.
Resterande avgift debiteras Ada-fonden.

Vill du ha kyrkskjuts, ring Gagnefs taxi tel. 0241-100 55.

Vill du ha skjuts till en gudstjänst på söndagen måste du ringa senast dagen innan klockan 13.00. Dagen innan gäller även för beställning av kyrkskjuts till övriga aktiviteter.

Ada Andersson-fonden främjar kyrkliga aktiviteter för äldre som tillhör Gagnefs församling.

Har du frågor, kontakta diakon Noomi Grönberg tel. 0241-621 03.
e-post till Noomi Grönberg