Tomaskyrkan

Här kan du se vad som är på gång just nu och läsa mer om Tomaskyrkan

Tomaskyrkan är belägen i Stenby, nära stadsdelarna Råbergstorp och Lagersberg.
Med gudstjänsten och andligheten i centrum och med möjlighet till olika aktiviteter är Tomaskyrkan tänkt som en naturlig samlingsplats för de boende i området.

Kyrkorummet rymmer drygt hundratalet gudstjänstdeltagare. Möjlighet finns att vid särskilda tillfällen öppna kyrkorummet för utöka antalet deltagare.

Östra delen av kyrkan innehåller lokaler för musik- och barnverksamhet med café i galleriet. Studierum / konfirmandrum ligger i entréplanet och en våning ned återfinns utrymmen för bastu, biljard mm. Kyrkans västra del rymmer kök, samlingssal och konferensrum samt ett syrum. Tomaskyrkan invigdes 2:a advent 1993.