S:t Ansgars församling

Här finns Tomaskyrkan och Ansgarskyrkan.

Kyrkskoj med kör i Tomaskyrkan

Kyrkskoj för dig som är 7-12 år, terminsstart 31 augusti

Barnkör, lek och pyssel

Äntligen startar barnkören upp i Tomaskyrkan igen. Både för dig som varit med tidigare eller vill börja nu.

Öppna förskolan S:t Ansgars församling

Lek, sång och samtal! Åldrarna 0-7 år med föräldrar.

Himlaskoj

Himlaskoj är en barngrupp fylld med lek, sång, gemenskap och bibelberättelser. Terminsstart 15/9

Öppna förskolan i S:t Ansgars församling

Öppna förskolan är en mötesplats för små barn och deras föräldrar.

Tomaskyrkans förskola

Tomaskyrkans förskola verkar för att utveckla förståelse för alla människors lika värde – oavsett social bakgrund, kön, etnisk tillhörighet, sexuell läggning, funktions­nedsättning, religion eller annan trosuppfattning.

Pilgrimsvandringar

Ta en paus från vardagen med en pilgrimsvandring! Under vandringarna får du njuta av gemenskapen eller delta i att reflektera över olika bibeltexter och teman. Här får vi tid att fundera över saker som ”behöver vi verkligen allting vi äger?” och ”varför har vi så bråttom i våra liv?”.

Café S:t Ansgar

En trevlig eftermiddag för dig som har tid över under vardagen. En mötesplats som är öppen för alla.

Brukar du promenera? Vill du göra det tillsammans med andra?

På en pilgrimsvandring vårdar du både kropp och själ. Terminsstart 29 augusti

Gymnasiekonfa

Med en blandning av musik, samtal och gemenskap tar vi oss an frågor kring livet, relationer och Gud. Vi träffas en helg i månaden samt gör en resa till Berlin på påsklovet. Till Gymnasiekonfa är du som går på gymnasiet välkommen.

Autism!

Till Dig som kommer i kontakt med personer med Autism!

Bidra som volontär i S:t Ansgars församling

Som volontär kan du göra en insats som är berikande både för andra och dig själv. Även en liten insats gör skillnad och har stor betydelse.

Tomaskyrkan

Här kan du se vad som är på gång just nu och läsa mer om Tomaskyrkan

Ansgarskyrkan

Här kan du se vad som är på gång just nu och läsa mer om Ansgarskyrkan.