Pilgrimsvandringar

S:t Ansgars församlingar erbjuder både längre och kortare pilgrimsvandringar.

Kortare vandringar

Från 7 september 2021:
Tisdagar 10:30 från Ansgarskyrkan. Varje vandring 45-60 min i lugn tempo.

Längre vandringar

Vi vandrar i etapper från Tomaskyrkan och Ansgarskyrkan till Vårfruberga kloster. Följande vandringar är inplanerade under 2021. På våra längre vandringar rastar vi alltid, så vi rekommenderar alla deltagare att ta med matsäck och naturligtvis kläder efter väder.

På grund av gällande lagstiftning är deltagarantalet begränsat och föranmälan obligatorisk. Vi har tyvärr inte möjlighet att bistå med transport pga smittorisken.

Anmälan till Per Kallin Pålsson, tel. 016-403 36 96 eller Fatima Hedman, tel. 016-403 36 75.

Bälgviken - Ansgarskyrkan, 31 augusti

Samling: Bälgviken kl. 9:00

Pilgrimsvandring längs Sörmlandsleden från Bälgviken till Ansgarskyrkan, ca 19 km (ca 5h vandring). Medtag fika och lunch.
Till Bälgviken går det bra att ta sig med Buss 9 från som går från Fristadstorget kl 8.20 till Bälgvikens station

Torshälla Kyrka - Ansgarskyrkan, 28 september

Samling: Torshälla kyrka kl 9:00

Pilgrimsvandring längs Eskilstunaån från Torshälla Kyrka till Ansgarskyrkan, ca 14km (ca 4h vandring). Medtag fika och lunch.
Till Torshälla går det bra att ta sig med Buss 1 som går från Fristadstorget kl 8.25 till Östra Torget i Torshälla.

Hällby kyrka - Tomaskyrkan, 26 oktober

Samling: Hällby kyrka kl. 9:00

Pilgrimsvandring från Hällby kyrka till Tomaskyrkan, ca 9km (ca 3h vandring). Medtag fika.
Till Hällby kyrka går det bra att ta sig med Buss 5 från Fristadstorget kl 8.30 till Kyrkbacken.

Pilgrimsvandring, 30 november

Samling: kl. 9:00

Information om sträcka kommer senare.