Other languages with Google Translate

Eskilstuna Besöksadress: Eskilstuna pastorat, Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Eskilstuna pastorat, Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon: +46(16)170700 E-post till Eskilstuna

Minnesstund

När en familjemedlem, släkting eller vän dör är det viktigt att få ta ett sista farväl. En minnesstund ger tillfälle att prata och dela med sig av minnen från den döda. Mitt i sorgen kan det ge kraft att se släkt och vänner samlade för ett respektfullt avsked.

minnesstund i eskilstuna församling

Vid bokning av minnesstund ingår lokalhyra, en värdinna som ser till att bord är dukade och dekorerade samt tar hand om städning och disken efteråt. Det ingår även kaffe, te och saft. Du får själv ta med det du vill bjuda på. En värdinna finns på plats en timme före minnesstunden för att ta emot det som ska serveras. Under den timmen har du också möjlighet att dekorera lokalen med egen dekoration.

Prislista för minnesstund i Eskilstuna församling
1-20 gäster: 500 kr
21-50 gäster: 1500 kr
51-75 gäster: 2000 kr
76-120 gäster: 3000 kr

Betalning sker via faktura. Vi skickar ut fakturan till ansvarig person efter bokat datum.

minnesstund i västra rekarne församling

Vid bokning av minnesstund betalar du för lokalhyra. I lokalhyran ingår glas, porslin, bestick och kaffebryggare med filter. Kostnaden är 500 kr oavsett antal gäster, Du har tillgång till lokalen från kl. 18.00 dagen innan minnesstunden till kl. 16.00 dagens efter. Ring Håkan Johansson, 016-623 04, i god tid för att boka datum samt tid för utlämning av nycklar.

Lokalen ska återställas efter bokad tid.

• Golven ska dammsugas och våttorkas
  • Möblering ska återställas
  • Porslin ska diskas och ställas tillbaka
  • Diskmaskin och sil ska rengöras
  • Köksavfall får lämnas i soptunnan, eventuella grovsopor ska tas omhand av hyresgästen

Vid utebliven/bristfällig städning kan hyresgästen komma att debiteras.