Sändningar från Svenska kyrkan Eskilstuna

Här kan du se sändningar från våra församlingar

Små handlingar av vänlighet och kärlek kommer vi långt med. Fredrik Rosengren avslutar pingsten med oss.

Alla skall bli Guds lärjungar

Pingstdagen, en av de där dagarna som är så viktiga i vår tro och i våra liv som kristna. Den är för mig dagen då hela berättelsen knyts samman. Det är idag som vi får den sista pusselbiten.  Nu idag på pingstdagen så ska det avslöjas. Kyrkoherde Johan Hedlund på pingstdagen

Pingstdagen

Pingstdagen, en av de där dagarna som är så viktiga i vår tro och i våra liv som kristna. Den är för mig dagen då hela berättelsen knyts samman. Det är idag som vi får den sista pusselbiten. Nu idag på pingstdagen så ska det avslöjas. Kyrkoherde Johan Hedlund på pingstdagen

Julhälsning från Öppna förskolan i S:t Ansgars församling

God Jul på er! Här kommer en julhälsning från Öppna förskolan i S:t Ansgars församling. Öppna förskolan är tyvärr inställd just nu på grund av rådande pandemi. Följ oss gärna här på Facebook eller på svenskakyrkan.se/eskilstuna för att ta del av våra digitala sändningar.

Richard McGovern och Ulrika Johansson är musiker i Tunafors församling, här presenterar de psalm 104 på sitt alldeles egna sätt. För oss alla på tredje advent!

Orgelimprovisation över psalm 104