Sändningar från Svenska kyrkan Eskilstuna

Här kan du se sändningar från våra församlingar

16 söndagen efter trefaldighet

När livet är lätt, du är frisk och du känner tillförsikt, då kan döden kännas främmande. Men vi kan inte undvika den. Hör församlingsherde Malin Lindströms betraktelse över söndagen tema ”Döden och livet”. Dagens text är hämtad från Jesaja kapitel 26, vers 19-19.

15 söndagen efter trefaldighet

Vi möter Johan Hedlund på S:t Eskils kyrkogård. Här får människor från olika kulturer och religioner sin sista viloplats. Dagens tema är Ett är nödvändigt och vi får höra evangelietexten från Matteusevangeliet.

Julhälsning från Öppna förskolan i S:t Ansgars församling

God Jul på er! Här kommer en julhälsning från Öppna förskolan i S:t Ansgars församling. Öppna förskolan är tyvärr inställd just nu på grund av rådande pandemi. Följ oss gärna här på Facebook eller på svenskakyrkan.se/eskilstuna för att ta del av våra digitala sändningar.

Orgelimprovisation över psalm 104

Richard McGovern och Ulrika Johansson är musiker i Tunafors församling, här presenterar de psalm 104 på sitt alldeles egna sätt. För oss alla på tredje advent!