Sändningar från Svenska kyrkan Eskilstuna

Här kan du sändningar från våra församlingar

Vad är du tacksam för?
Prästen Per Kallin Pålssonn ger oss en reflekterar över Tacksägelsedagen.
Denna reflektion handlar om ett livsval, en inställning på något sätt.
Att bestämma sig för att leva i tacksamhet.

Tacksägelsedagen

Vad är du tacksam för? Prästen Per Kallin Pålssonn ger oss en reflekterar över Tacksägelsedagen. Tacksägelsedagen är en dag där vi kan tänka mer på tacksamhet än på önskan om något. Denna reflektion handlar om ett livsval, en inställning på något sätt. Att bestämma sig för att leva i tacksamhet.

Det är alldeles för många människor som

Döden och livet

Det är alldeles för många människor som lever sina liv genom någon annan av rädsla, av plikt, av kärlek. Församlingsherde Malin Lindström ger oss en betraktelse för sextonde söndagen efter trefaldighet.

Vi får en betraktelse för femtonde söndagen efter trefaldighet av Mats Selén, präst i Tunafors församling.

Ett är nödvändigt