Eskilstuna

Prata med oss

Kontakt

Eskilstuna Besöksadress: Eskilstuna pastorat, Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Eskilstuna pastorat, Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon: +46(16)170700 E-post till Eskilstuna

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Jobba hos oss

Att arbeta i vår organisation innebär ofta arbete med människor på många olika sätt och att arbeta för något man tror på. Här kan du läsa mer och hitta våra lediga tjänster.

Eskilstuna pastorat bedriver ett modernt församlingsarbete och har med sina 37 000 medlemmar många olika verksamheter och ambitioner. Eskilstuna pastorats vision är att vara öppen, berörande och angelägen.

Vi söker en HR-specialist!

Du som blir vår nya HR-specialist kommer att stödja kyrkoherden och övriga chefer i arbetsgivarfrågor. Det innebär bland annat handläggning och beredning av ärenden, samt att ansvara för lag- och avtalstolkning. Din roll är helt enkelt att vara pastoratets expert inom HR!

För uppgifterna krävs relevant högskoleutbildning, bred erfarenhet inom HR, goda specialistkunskaper särskilt inom det systematiska arbetsmiljöarbetet och övrig arbetsrätt. Den vi söker är trygg i sig själv och sin specialistkunskap inom HR. Du delger gärna din HR-kompetens till andra på ett pedagogiskt sätt. Du har en god kommunikativ förmåga och skapar engagemang och delaktighet.

Vi vill ha din ansökan senast 2018-03-04. Läs mer och ansök här.

Vi söker en organist!

Vill du spela på 2 av Sveriges bästa orglar? Har du spetskompetens inom klassisk kör och orgel? Då kan det vara dig vi söker. Du är behörig att arbeta som organist och inneha organist-examen. Du har erfarenhet av att ha arbetat i församling som organist och av kyrkliga handlingar.

Du kommer till ett nyblivet pastorat med Eskilstuna- och Västra Rekarne församlingar. Tjänsten kommer vara i Eskilstuna församling med placering i Klosters kyrka. Där ingår du i ett arbetslag, men också ett större sådant med hela församlingen och pastoratet.

Du arbetar vant med webbsystem som lönehantering, bokningssystem, intranät, Office-paketet och kan hantera affischering/agendor. Du trivs med att samarbeta.

Vi vill ha din ansökan senast 2018-02-15. Läs mer och ansök här!

Vi söker en kantor!

Vi söker dig som är behörig att arbeta som kantor och inneha kantorsexamen. Vi ser gärna att din spjutspetskompetens ligger inom körer (barn, ungdom, konfirmand och vuxen). Du har erfarenhet av orgelspel och kyrkliga handlingar.

Du kommer till ett nyblivet pastorat med Eskilstuna- och Västra Rekarne församlingar. Tjänsten kommer vara i Eskilstuna församling med placering i S:t Andreas kyrka. Där ingår du i ett arbetslag men också ett större med hela församlingen och pastoratet.

Du arbetar vant med webbsystem som lönehantering, bokningssystem, intranät, officepaketet och kan hantera affischering/agendor. Du trivs med att samarbeta. 

Vi vill ha din ansökan senast 2018-02-15. Läs mer och ansök här!

Sommarjobb - kyrkogårdsarbetare

Vi söker nu 15 sommarjobbare till våra kyrkogårdar. Huvudsakliga arbetsuppgifter är rensning av ogräs och skötsel av gravrabatter. Andra arbeten är bland annat gräsklippning med handgräsklippare. Även andra arbetsuppgifter på kyrkogård och fastigheter kan förekomma.

Vi söker dig som har fyllt 18, är ansvarsfull, noggran och engagerad. Erfarenhet från kyrkogårdsarbete eller liknade arbete är meriterande. 

Vi vill ha din ansökan senast 2018-03-04. Läs mer och ansök här!

volontär

Vi söker  alltid volontärer i Eskilstuna församling. Vill du bli volontär, läs mer här.