Fotoutställningen Bakom varje siffra finns en människa, i ljusgången i Årsta kyrka
Foto: Marie Rickberg

Fotoutställning: Bakom varje siffra finns en människa

Visas i Årsta kyrka och Kyrkvillan under hela sommaren

Fotoutställningen "Bakom varje siffra finns en människa"

I sommar kan du se fotoutställningen ”Bakom varje siffra finns en människa” i Årsta kyrka och i Kyrkvillan.

Fotoutställningen är en del av Act Svenska kyrkans sommarkampanj med fokus  på humanitärt arbete och katastrofinsatser.  Syftet är att lyfta fram människorna bakom siffrorna och berätta om de människor som vi stödjer. Utställningen innehåller tio bilder från tio platser där Act Svenska kyrkan har eller har gjort insatser i samband med en humanitär katastrof. 

Om sommarkampanjen 

Över 100 miljoner människor är på flykt och 300 miljoner människor är i behov av humanitärt bistånd. Bakom varje siffra finns en människa. En människa som har rätt till trygghet och ett värdigt liv. Genom lokala partner finns Act Svenska kyrkan på plats före, under och efter en katastrof. Tillsammans kan vi rädda liv och ge människor kraft att resa sig starkare. 

Sommarkampanjen pågår från 1 juni till 31 aug. Insamlingsmålet är 37 miljoner.

Öppettider:

ÅRSTA KYRKA
mån-tor kl 12-15
fre kl 9-12
Onsdagar är det öppet från 16.30 - 18.30 i samband med Onsdagsgemenskap och kvällsmässa

KYRKVILLAN
Se öppettider nedan.

Act Svenska kyrkan i Enskede

Hösten 2022 startade ett nytt församlingsarbete med fokus på kyrkans egna biståndsverksamhet - Act Svenska kyrkan. Utgångspunkten är Kyrkvillan i Enskede. Där har vi skapat en mötesplats för information, inspiration och engagemang. Här finns också en butik med församlingstillverkat hantverk och rättvisemärkta varor från hela världen. Välkommen!