Närbild på en ljusgul genomskinlig julgranskula i en gran. B
Foto: Gustaf Hellsing /Ikon

Till dig som sjunger i Degerfors Gospel eller Nysunds kyrkokör

Välkommen att delta i ”Vi sjunger in julen-kören”

På grund av sjukskrivning behöver vi ändra om våra planer gällande repetitioner inför julinsjugningen och hoppas att ni ändock har möjlighet att delta.
Vi övar i Degerfors kyrka och notutdelning sker vid första och andra repetitionstillfället.

Önskvärt att man är med på alla repetitioner såklart men minst 3 av körrepetitionerna samt genrepet på fredag och konserterna på lördagen. Skulle detta bli ett problem pga. jobb, sjukdom eller annat så ta en kontakt med någon av oss så pratar vi ihop oss om en lösning. Gäller även om du exempelvis jobbar och behöver komma senare eller gå tidigare
Ordinarie körövningar för respektive kör utgår och istället gäller dessa övningstillfällen:
Vecka 46 Onsdag 16 nov kl.19.00-21.00
Vecka 46 Lördag 19 nov kl.9.30-11.30
På lördagen kommer några av oss ur kören att vara på ett sedan länge inplanerat läger för unga vuxna och den frånvaron är självklart godkänd och behöver inte meddelas.
Vecka 47 Torsdag 24 nov kl.19.00-21.00
Vecka 48 Torsdag 1 dec kl.19.00-21.00
Vecka 49 Onsdag 7 dec kl.19.00-21.00
Vecka 50 Torsdag 15 dec kl.19.00-21.00
Vecka 50 Fredag 16 dec
Kören övar i Degerfors församlingshem kl.18.00-18.30, därefter förflyttning till kyrkan för genrep med Musikkåren och årets solist Stefan Clarin.
Repetitionen är slut senast kl. 21.00.

Vecka 50 Lördag 16 dec Konsertdag!

Samling för körsångare i Degerfors församlingshem kl.12.30 för uppsjungning. Från ca kl.13.10 övar kören i kyrkan tillsammans med Musikkåren och solist. Konserttider är kl.15.00 och kl.18.00.

Biljetterna släpps den 1 dec och kan köpas på våra församlingsexpeditioner för 100 kr per biljett. Barn under 16 år går gratis men behöver ändå en biljett.

Klädsel på konserten: Vitt, svart och rött i valfri kombination Mellan de båda konserterna bjuds det på fika till alla medverkande i Degerfors församlingshem.

Vi hoppas att träffa er alla redan nästa vecka för att börja repetera och vi ser fram emot att få göra två fina konserter tillsammans med er.

Om du inte har möjlighet att delta alls på julinsjugningen så vill vi gärna veta det snarast.
Ansvariga för julinsjugningen i år blir:
Körledare: Helena Friman 072-1410510 helena.friman@degerfors.se
Pianist vid repetitioner och konserter: Sören Ågren
Dirigent för Degerfors Musikkår: Barbara Persson
Församlingspedagog Degerfors-Nysunds församling: Malin-Victoria Stridh 070-2878318 malin-victoria.stridh@svenskakyrkan.se

Vid frågor gällande repetitioner, anmälan frånvaro eller andra funderingar, kontakta Helena eller Malin-Victoria