Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Välkommen till Danderyds församling Besöksadress: Angantyrvägen 39, 18254 Djursholm Postadress: BOX 2021, 18202 DANDERYD Telefon:+46(8)56895700 E-post till Välkommen till Danderyds församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i utlandet

Svenska kyrkan i utlandet finns på 40 platser i världen i 25 olika länder. Här, samt på ytterligare 80 platser samlas man regelbundet till gudstjänster.

Svenska kyrkan i utlandet finns på 40 platser i världen i 25 olika länder. Här samt på ytterligare 80 platser samlas man regelbundet till gudstjänster. Kyrkorna är både mötesplatser och rastplatser. Svenska kyrkan i utlandet har över en miljon besök om året. Tidigare var sjömän den dominerande gruppen besökare. Idag är det nya grupper som besöker församlingarna till exempel studenter, au-pairer, back-packers och personer som bosatt sig utomlands. Utlandsförsamlingarna arbetar på samma sätt som församlingarna i Sverige.

Kontakt i Danderyd: Helena Nyholm: 070 - 22 90 351

Vill du veta mer om Svenska kyrkan i utlandet?
Lediga tjänster presenteras på utlandskyrkans hemsida. Där får du också veta mer om utlandskyrkans arbete och var församlingarna finns här.