Other languages with Google Translate

Sinnesromässa

Sista onsdagen i månaden, Uppståndelsens kapell

Välkommen till en stund av stillhet mitt i veckan och mitt i vardagen.

Sinnesromässan firas ca en onsdag i månaden i Uppståndelsens kapell i utkanten av kyrkogården vid Ivetofta kyrka.

Vi tänder ljus tillsammans och får lägga av oss våra bördor på altaret i form av stenar. Vinet som används i firandet av nattvarden är alkoholfritt och brödet är gluten- och laktosfritt. Fika serveras från kl.18.30.

Sinnesromässa firas följande onsdagar kl 19.00:
28 augusti

Kontakt: Isabell Skog Stenström, tel 0456-44 99 56

Vägbeskrivning till Uppståndelsens kapell från järnvägsstationen
Buss 561 mot Näsum. Åk ca fem minuter och stig av vid hållplats Bromölla idrottshuset. Gå Tians väg i bussens färdriktning, vik av vänster in på Skolgatan och sedan direkt höger in på Kapellvägen. Följ vägen in genom ett mindre skogsparti och fram till Uppståndelsens kapell.