Other languages with Google Translate

Sinnesromässa

Sista onsdagen i månaden, Uppståndelsens kapell

Välkommen till en stund av stillhet mitt i veckan och mitt i vardagen.

Sinnesromässan firas ca en onsdag i månaden i Uppståndelsens kapell i utkanten av kyrkogården vid Ivetofta kyrka.

Vi tänder ljus tillsammans och får lägga av oss våra bördor på altaret i form av stenar. Vinet som används i firandet av nattvarden är alkoholfritt och brödet är gluten- och laktosfritt. Fika serveras från kl.18.30.

Sinnesromässa firas följande onsdagar kl 19.00:
23 januari OBS datum!
27 mars

För kyrkskjuts inom Ivetofta-Gualövs församling, ring 0456 – 22900

Kontakt: Staffan Svensson,  tel 0456-44 99 67

Vägbeskrivning till Uppståndelsens kapell från järnvägsstationen
Buss 561 mot Näsum. Åk ca fem minuter och stig av vid hållplats Bromölla idrottshuset. Gå Tians väg i bussens färdriktning, vik av vänster in på Skolgatan och sedan direkt höger in på Kapellvägen. Följ vägen in genom ett mindre skogsparti och fram till Uppståndelsens kapell.

Eller ring kyrktaxi 0456 – 22900 och ange adressen Kapellvägen 6!