Livskällan - Dop

”Gud har en famn, en stor, stor famn, och där han sluter in vart barn som döps i Jesu namn. Han säger: Du är min.”(Sv. psalm 381:1)

Dopet kan vara allt från en del av en brusande högtid mitt i församlingens gudstjänst, via familjegudstjänstens underbara myller till en enkel gudstjänst i familjens häng.
Oavsett vilket så är det en fest!

Genom dopet länkas den nydöpte in både i vår församling här i Berlin och i Guds stora världsvida kyrka. Dopet är ett sätt att visa att man vill höra till. Höra till Gud, höra till en familj, höra till ett större sammanhang.

Dopet är en milstolpe i livet, värd att firas!
I dopet, oavsett om man döps som barn, ung eller vuxen, säger Gud: Du är min älskade, jag är med dig alla dagar hela livet.
Det är ett löfte som häller att leva på.
Att döpas hos oss kostar ingeting och vill man hyra lokaler för dopkaffe finns den möjligheten också.

Dop bokas via Svenska kyrkan i Berlin eller +49 (0)30 8649590