Mötesplatser

Sopplunch
Längtar du efter gemenskap, någon att dela din måltid med och god mat? Varje torsdag 11.30-12.30 serveras sopplunch i församlingsgården. Efter soppan 12.30 finns möjlighet att delta i en kort andakt i Mariarummet för den som vill.


Mitt på da´n
Mitt på da´n kallas våra trevliga dagträffar ett par gånger per termin. Vi lyssnar på föredrag eller trivsam underhållning och fikar tillsammans under lättsamma former. Se kalender för datum och tider.

Gubbröra
Välkommen till träff för ”gubbar” då vi lagar mat tillsammans ungefär 1 gång i månaden.
För frågor och undringar ta kontakt med diakoniassistent Andreas Idh 073-337 78 35

 


Församlingsresor
Två gånger per år anordnas trevliga resor för församlingsbor. Vi besöker både gamla välbekanta resmål och får tillfälle att lära känna både nya platser och människor. Vi reser vanligtvis med buss och äter lunch och fikar under dagen. Resorna är subventionerade av församlingen och du som församlingsbo betalar en symbolisk summa som anpassas till resans längd.


Sommarcafé
Sommarcaféer anordnas och ersätter Mitt på da´n under juni, juli och augusti. Här fikar vi gott tillsammans och pratar om högt och lågt. Se kalender för datum tid och plats.


Födelsedagsfest
Födelsedagsfesten bjuder in samtliga församlingsbor som har fyllt  80, 85, 90 eller mer under det gångna året. Festen går av stapeln på våren och ibland på hösten och ersätter Mitt på da´n den månaden.