Foto: Linda Mickelsson/IKON

Barn och Ungdomsverksamhet

"Låt barnen komma hit till mig och hindra dom inte: Guds rike tillhör sådana som de"

Barn och familj

Grupperna håller till i Alnö församlingsgård, Raholmsvägen 9, om inget annat meddelas.
Då gruppen BUS-ungar nått maxantalet finns det ändå möjlighet att anmäla sitt barn och det hamnar på en kölista.

För anmälningar till all barnverksamhet förutom öppet kyrkis anmäl via formuläret.
Klicka på länken och anmäl via formuläret
 Frågor Anna 073-337 77 69 ,  Erik 073-337 77 67

På Alnö församlings facebooksida kan ni hitta information om speciella verksamhetstillfällen samt öppettider vid lov osv. www.facebook.com/alnoforsamling

Baby- och barnsång är en stor del i vår verksamhet, den sprider glädje, stimulerar utvecklingen och ger en bra upplevelse för barnen.

Babysång

För förälder med barn 0-6 mån
Tisdag 9-11:30
För förälder med barn 7-12 mån.
Torsd 9-11:30

Busungarna

För barn i åk. 1-2, 7-8 år
 torsd 13:15-16:30
Här får barnen äta mellanmål, pyssla, leka och vi har små upplevelsestunder tillsammans.

NATURVÄNNER

Fredag 13:30-15:00
För barn 5-6 år. Vi är ute i naturen och lär oss om blommor och djur. Barnet tar med sig egen matsäck och sittunderlag (på vintern håller vi till i församlingsgården men så fort vädret tillåter flyttar vi ut verksamheten i naturen)

ÖPPET KYRKIS, ingen anmälan krävs

Öppet kyrkis
måndagar och fredagar 9-11:30

Källan  i Källar´n åk 3-4

Tisdagar  13:30-16:30

Ett ställe att vara på efter skolan. Vi träffas en gång i veckan. Vi pratar, bakar, har andakt, spelar spel, upptäcker och upplever nya saker tillsammans. Vi bjuder alltid på mellanmål.

JUniorer

Måndagar 13:30-16:30

För åldrarna 11-13 år . Vi börjar alltid med en kort samling, för att sedan sätta tänderna i någon aktivitet/händelse sen blir det fika. Sist avslutar vi med en andakt innan vi far hem. Vad vi gör tillsammans är ganska varierat och vi spånar alltid idéer tillsammans.

Erik Bjermqvist

Alnö församling