Svenska kyrkan Alingsås Besöksadress: Brunnshusallén 3, 44134 Alingsås Postadress: BOX 325, 44127 ALINGSÅS Telefon:+46(322)669100 E-post till Svenska kyrkan Alingsås

Kom och jobba med oss

När du arbetar hos oss är du en del av en stor helhet. Du har ungefär 22 000 kollegor, från Karesuando i norr till Källstorp i söder, och på många ställen i hela världen. Vårt uppdrag är att berätta om Jesus Kristus i ord och handling.

Hos oss arbetar människor inom många olika yrken. Här finns präster och diakoner, musiker och pedagoger. Men även ekonomer, personalvetare, vaktmästare och kommunikatörer. Vi jobbar i församling eller på annan plats i vår organisation. Alla delar de kristna värderingarna.

Alla behövs i Svenska kyrkans personal