Konfa: Mallorca

Alternativet Mallorca är nu fulltecknat. Vi rekommenderar varmt Norrmalms övriga alternativ. De hittar du här »

Vi åker på ett klassiskt sommarläger till Mallorca. På Mallorca bor vi i bergsbyn Mancor de la Vall, i mitten av ön. Vi bor på ett kloster med underbar utsikt där vi tillsammans pratar om livet och kristen tro. Vi går i bergen, åker på en dagstur till vattnet och upplever hur det är att bo på ett kloster. Tillsammans firar vi midsommar i riktig skön sommarvärme.

Start: 29 september 2019 kl 11.00
Träffar: 23/11, 15/2, 28/3, 25/4, 18/8, 19/8, 20/8