Gymnaisekonfa till Wien

Blev konfirmationen inte av när du var 14-15 år? Nu finns chansen för dig som går på gymnasiet att konfirmeras med andra som också går på gymnasiet.

Vi träffas intensivt i några månader och åker till Wien i Österrike och vandrar längst pilgrimsleden Via Sacra till Mariazell, som är en känd pilgrimsort.

Start: 14 mars 2020
Träffar: 14/3, 31/3, 9/4, 28/4, 12/5, 26/5
Plats: Adolf Fredriks församling, Kammakargatan 30
Resa: 20-25 maj 2020
Kostnad: Kostnadsfritt
Antal deltagare: Max 12
Konfirmation: Söndag 31 maj 2020 kl 15.00 i Adolf Fredriks kyrka

Välkommen på informationsmöte den 23 maj kl 19:00 i Gustaf Vasa kyrka

Ta chansen att få svar på alla dina frågor om konfirmation och prova på vad det innebär att vara konfirmand. Under Konfareleasen träffar du flera innerstadsförsamlingar som berättar om årets alla olika alternativ. Då går det även bra att anmäla sig. Ta gärna med dig andra som är nyfikna och intresserade. Föräldrar är också välkomna.

Anmäl dig nu!

Konfirmandens uppgifter