Välkommen till
Kortedala församling

I Allhelgonakyrkan finns det verksamheter för alla åldrar och intressen. Den viktigaste byggstenen i detta arbete är du, så kom till kyrkan du också och hjälp oss atta bygga tillsammans!

Foto: Bo-Johan Francke

Dop i Allhelgonakyrkan

Vill du vet mer om dop i Kortedala församling, hur det går till och vad man skall tänka på eller om du vill boka tid - klicka här!

Foto: Lotta Sundberg

Vill du bli medlem i Svenska kyrkan?

Besök vår medlemssida där du bl.a. kan ladda ner en inträdesblankett.
För mer info - klicka här!

Diakonimottagning

Skapad: 2013-01-02 13:35:00

i Allhelgonakyrkan
Behöver du någon att tala med?
Det kan gälla något stort, det kan gälla något litet! Det kan handla om liveteller om Gud!Huvudsaken är att det är viktigt för dig.
Diakonmottagningen är öppen:
Tisdagar 09.30-12.00
Onsdagar 09.30-12.00 possible to speak English
Torsdagar 16.30-18.30

Vill du veta mer om församlingens diakoni tryck här!

Foto: Lars Rindeskog

Skapad:2008-06-03 15:30:00

Gemenskapsträffen är ett forum där kyrka, kultur och samhälle möts. Gemenskapsträffen är en öppen verksamhet och vi träffas i Allhelgonakyrkan, varannan onsdag kl. 12.00-14.00, jämna veckor.

Läs mer om Gemenskapsträff

Kortedala församlingsblad

Läs församlingsbladet direkt i webläsaren. Klicka på bilden ovan för att bläddra och läsa. Mycket nöje!

Foto: Christer Brosché

Vill du bli ideell medarbetare i Allhelgonakyrkan?

Vill du hjälpa till i en verksamhet eller har du ideer om att starta något nytt? Som ideell medarbetare skänker du av din tid och bidrar på så sätt till församlingslivet.
Vill du veta mer, klicka på länken nedan.

Ideell medarbetare