Välkommen till

Allhelgonakyrkan
& Kortedala församling

I Allhelgonakyrkan finns det verksamheter för alla åldrar och intressen. Den viktigaste byggstenen i detta arbete är du, så kom till kyrkan du också och hjälp oss atta bygga tillsammans!

Ladda ner vår app!
Via appen kan du: skänka kollekt, ge en gåva, få nyhetsuppdateringar, läsa i vår kalender, läsa vårt församlingsblad m.m. Klicka på knapparna nedan för att ladda hem appen till din telefon eller sök på SvK Kortedala i Appstore el. Googleplay.

Rätta svaren!

Klicka på länken nedan för att se alla frågor och svar, samt vem som blev vinnare i upptaktssöndagens tipspromenad.

Tipspromenad, svar och vinnare​

Behöver du prata med någon?

Det kan handla om något stort eller något litet, om Gud eller livet i sig eller något annat som är viktigt för just dig. Ta kontakt med någon av våra diakoner - klicka på länken nedan för att komma till vår diakonisida.

Foto: Lars Rindeskog

Skapad:2008-06-03 15:30:00

Gemenskapsträffen är ett forum där kyrka, kultur och samhälle möts. Gemenskapsträffen är en öppen verksamhet och vi träffas i Allhelgonakyrkan, varannan onsdag kl. 12.00-14.00, jämna veckor.

Läs mer om Gemenskapsträff

Kortedala församlingsblad

Läs församlingsbladet direkt i webläsaren. Klicka på bilden ovan för att bläddra och läsa. Mycket nöje!

Lägerkonfirmation!

I höst startar en ny konfirmandgrupp igång. För mer information, kontaktuppgifter och anmälan gå in på:
www.konfirmandgbg.se