Välkommen till

Allhelgonakyrkan
& Kortedala församling

I Allhelgonakyrkan finns det verksamheter för alla åldrar och intressen. Den viktigaste byggstenen i detta arbete är du, så kom till kyrkan du också och hjälp oss atta bygga tillsammans!

Ladda ner vår app!
Via appen kan du: skänka kollekt, ge en gåva, få nyhetsuppdateringar, läsa i vår kalender, läsa vårt församlingsblad m.m. Klicka på knapparna nedan för att ladda hem appen till din telefon eller sök på SvK Kortedala i Appstore el. Googleplay.

 

 

Läs mer om sommarens caféer för både stor och liten i Allhelgonakyrkan. Vi ses i sommar!
Läs mer här!

Behöver du prata med någon?

Det kan handla om något stort eller något litet, om Gud eller livet i sig eller något annat som är viktigt för just dig. Ta kontakt med någon av våra diakoner - klicka på länken nedan för att komma till vår diakonisida.

Diakoni

Foto: Lars Rindeskog

Skapad:2008-06-03 15:30:00

Gemenskapsträffen är ett forum där kyrka, kultur och samhälle möts. Gemenskapsträffen är en öppen verksamhet och vi träffas i Allhelgonakyrkan, varannan onsdag kl. 12.00-14.00, jämna veckor.

Läs mer om Gemenskapsträff

 

 

 

 

 

 

Kortedala församlingsblad

Läs församlingsbladet direkt i webläsaren. Klicka på bilden ovan för att bläddra och läsa. Mycket nöje!

 

Foto: Christer Brosché

Vill du bli ideell medarbetare i Allhelgonakyrkan?

Vill du hjälpa till i en verksamhet eller har du ideer om att starta något nytt? Som ideell medarbetare skänker du av din tid och bidrar på så sätt till församlingslivet.
Vill du veta mer, klicka på länken nedan.

Ideell medarbetare

 

 

//