Någon tar kaffe från en kaffemaskin i en svart kopp med Svenska kyrkans logga.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Lediga jobb

Här lägger vi ut alla lediga tjänster inom Svenska kyrkan Boden. Välkommen till planetens varmaste, närmaste och roligaste arbetsplats!

En ung glad tjej håller upp ett färggrant stenhjärta.

Gör volontäråret i Boden!

Skulle du som gått ut gymnasiet vilja testa att jobba i Svenska kyrkan? Vi erbjuder en person att göra volontäråret hos oss under september 2024 – maj 2025. Det här är en möjlighet att se om ett arbete inom Svenska kyrkan skulle kunna vara något för dig. 

En ung tjej sitter utomhus och skrattar. En kille står bakom henne och viker sig av skratt.

Vill du arbeta i Sommarkyrkan?

Vi söker ungdomar mellan 16-18 år som vill prova på att arbeta i Svenska kyrkans verksamhet i Boden under sommaren.

En person går med en grästrimmer mellan gravarna på en kyrkogård.

Vaktmästare - säsongsanställning

Svenska kyrkan Boden förvaltar ett flertal kyrkor och församlingshem med tillhörande grönytor. Nu söker vi en säsongsanställd vaktmästare som kan hjälpa till med skötsel av dessa i sommar.

Närbild på en vattenkanna som vattnar några gula blommor.

Sommararbete på kyrkogårdarna

Svenska kyrkan Boden söker ungdomar till feriearbete på våra kyrkogårdar. Frisk luft, ett härlig gäng och solbränna garanteras!

Två kyrkogårdsarbetare trimmar buskarna runt en grav.

Kyrkogårdsarbetare - säsongsanställning

Bodens pastorat förvaltar kyrkor och församlingshem samt fem kyrkogårdar med tillhörande byggnader i Överluleå, Sävast, Edefors och Gunnarsbyns församlingar. Är det du som ska ta hand om dem i sommar?

En militärpräst håller en nattvardskalk.

Garnisonspräst | Boden | 100%

Vill du påverka och bidra till Sveriges säkerhet och demokrati? Längtar du efter att göra skillnad för människor - på riktigt? Välkommen till en spännande byggd och till en lika kompetent som rolig arbetsgemenskap. Bodens pastorat söker en präst till Norrbottens regemente och Bodens artilleriregemente – en viktig person för värnpliktiga, soldater, civilanställda och officerare.