Sopplunch med program

Församlingens soppluncher med program har blivit en stor succé. Välkommen till en stunds fin gemenskap i församlingshemmet.

Kostnad 30 kr. Har du frågor är du välkommen att ringa Marie Bergström, tel 0300-56 95 07.

Program hösten 2014

Torsdag 25 september kl 12
Två gånger Robertsson
Monika Robertsson tolkar maken Alfs sånger och bjuder även på egna nyskrivna sånger. Ett program som vävs samman av berättelser, minnen och mycket värme.

Torsdag 30 oktober kl 12
En resa i Tanzania och Kenyas nationalparker
Följ med på en bild- och filmvisning om ett spännande äventyr bland vilda djur och vacker natur i Afrika. Naturfotograf Annette Seldén bjuder också på möten med Afrikas urbefolkning.

Torsdag 27 november kl 12
Advent i ord och ton
Aromakören och Gunnar Ledwon bjuder på sånger och tankar om advent. Efter soppan i församlingshemmet går vi över till kyrkan för att lyssna på programmet.