Sopplunch med program

Församlingens soppluncher med program har blivit en stor succé. Välkommen till en stunds fin gemenskap i församlingshemmet.

Kostnad 30 kr. Har du frågor är du välkommen att ringa Marie Bergström, tel 0300-56 95 07.

Program våren 2014

Torsdag 30 januari kl 12
Kaptensgårdar i Onsala, Vallda och Släp
Eva Schiller och Maria Zeilon visar bilder och berättar utifrån sin bok Kaptensgårdar – ett kulturarv från en sjöfararbygd. Vi får höra historien bakom gårdarna; om sjökaptenerna och deras familjer.

Torsdag 27 februari kl 12
Fyra årstider på Balgö
Kom och njut av Helge Kärrbrants naturbilder. Han har följt årtidsväxlingarna på Balgö och åtta andra öar i naturreservatet utanför Tångaberg-Kärra.

Torsdag 27 mars kl 12
Påsken i ton och tradition
Aromakören och Ingvar Carlsson bjuder på sånger och tankar om påsken. Efter soppan i församlingshemmet går vi över i kyrkan för att lyssna på programmet.