Kvällsmässa i Örbyhus

Varje onsdagskväll, året om, firar vi vardagsmässa 18.15 i Örbyhus kyrka.

Det går bra att vara med hela kvällen eller på valda delar. Välkommen till denna mötesplats i Örbyhus. Kanske passar just denna form dig som inte kan komma till kyrkan på söndagar. Klockan 17.30 äter vi soppa i församlingshemmet. Efter det går vi in till kyrkan och firar mässa för att avsluta med kyrkkaffe i församlingshemmet. Där har vi ett enkelt samtal och ibland vernissage med någon lokal utställare.

Sista onsdagen i månaden firar vi Taizémässa. Mässans ordning är inspirerad av gudstjänstlivet i det ekumeniska klostret Taizé i Frankrike och byggs upp kring meditativa sånger, tystnad och textläsning.