Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Östra Torsås församlingshem

Östra Torsås församlingshem hör till Ingelstads församling som är en del av Svenska kyrkan Växjö.

Gudstjänst och verksamhet

Om Östra Torsås församlingshem

Östra Torsås församlingehem ligger tvärs över vägen från kyrkan sett. Det var från början skolbyggnad men idag används det av församlingen till bland annat körövningar och en del barnverksamhet.

Hyra lokal

Församlingshemmet lånas ut för dopkaffe, minnesstuder och andra samlingar. Salen på nedervåningen rymmer ca 30-35 personer. Den stora salen på övervåningen rymmer ca 80 personer.

Tillgänglighet

Östra Torsås församlingshem är tillgänglighetsanpassat vid huvudentrén med en stensatt ramp, en handikappanpassad toalett och en rullstolslift till övervåningen.

Personal i Ingelstads församling