Svenska kyrkan Växjö

Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Telefon: +46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Hjälp andra

Om du har tid över och vill göra en insats för en annan människa, kan du delta i Svenska kyrkans frivilligarbete. Det kan till exempel handla om att delta i en insamlingsgrupp eller hälsa på och prata en stund med någon som är ensam.

Växjö stads- och domkyrkoförsamling

Bli volontär i Växjö domkyrka

Växjö domkyrka
Gör en insats för någon som behöver dig! Som volontär kan du bidra på många olika sätt och på så vis vara ett uppskattat stöd för en annan människa. Uppdraget kan vara en stunds gemenskap med en annan människa, ett caféuppdrag eller kanske försäljning av Fairetrade- produkter. Som volontär i Svenska kyrkan erbjuds du stöttning genom utbildning samt utvecklings- och stödsamtal.
Info: Liselotte Lindstrand telefon 0470-70 48 25

Internationella gruppen i Mariakyrkan

Mariakyrkan
Första onsdagen i varje månad
Vi fikar, pratar, lär oss mer om biståndsarbete och arbetar i projekt som vi planerar tillsammans. Det kan vara en insamlingskampanj med olika inslag av information, försäljning eller underhållning i form av ett café.
Info: Bertil Lindberg telefon 0470-70 48 71

Ingelstads församling

Besöksgrupp

Östra Torsås församlingshem
Hör av dig till vår diakon Hans Nyman om du vill delta i vår besöksgrupp.
Info: Hans Nyman telefon 0470-70 32 48