Någon håller fram tre hjärtan målade i olika färger.
Foto: Emilia Lindstrand /Ikon

Hjälp andra - gör en insats

Om du har tid över och vill göra en insats för en annan människa, kan du bli volontär och delta i Svenska kyrkans frivilligarbete.

Diakonigåvan

Genom Diakonigåvan kan du hjälpa människor i din närhet. Med pengar från Diakonigåvan ger Svenska kyrkan Växjö stöd och hjälp åt människor som bor och lever i våra församlingar. Swisha till 123 526 1615

En kvinna står bakom disken och ställer fram fika.

Jobba ideellt som volontär

Gör en insats för någon som behöver dig! Som volontär kan du bidra på många olika sätt och på så vis vara ett uppskattat stöd för en annan människa.

Diakoni/hjälp via Facebook

Diakoniverksamheten i Växjö har en egen Facebooksida som diakonerna i Växjö står bakom. Förhoppningen är att den kan användas för att sprida kunskap om människor i Växjö som behöver hjälp och att samla in pengar till Diakonigåvan samt göra efterlysningar och önskelistor. Följ gärna sidan för att se vad som är på gång och hur du kan hjälpa till.