Svenska kyrkan Växjö Besöksadress: Växjö pastorat, Domkyrkocentrum, 35234 VÄXJÖ Postadress: Växjö pastorat, Box 307, 35105 VÄXJÖ Telefon:+46(470)704800 E-post till Svenska kyrkan Växjö

Hjälp andra

Om du har tid över och vill göra en insats för en annan människa, kan du delta i Svenska kyrkans frivilligarbete. Det kan till exempel handla om att delta i en insamlingsgrupp eller hälsa på och prata en stund med någon som är ensam.

Diakoni/hjälp via Facebook

Diakoniverksamheten i Växjö har en egen Facebooksida som diakonerna i Växjö står bakom. Förhoppningen är att den kan användas för att sprida kunskap om människor i Växjö som behöver hjälp och att samla in pengar till Diakonigåvan samt göra efterlysningar och önskelistor. Följ gärna sidan för att se vad som är på gång och hur du kan hjälpa till.