Foto: Jerome Clarysse/Pixabay

Musikskola i Älvsborgs församling

Undervisning erbjuds i sång, piano, cembalo, klavikord och orgel.

Älvsborgs församlings musikskola

Undervisning erbjuds i sång, piano, cembalo, klavikord och orgel. Undervisningen bygger på klassisk tradition och kyrkomusik och ska kunna ge grund för fortsatta studier. Notläsning och musikteori ingår. Alla som deltar i piano och orgelundervisning erbjuds möjlighet att delta i sång och körer. Undervisning ges i grupper och enskilt.

Målgrupp:

I första hand riktar sig musikskolans verksamhet till barn och ungdom, men även äldre och mer avancerade som vill fördjupa sig i kyrkomusik är välkomna.

Lärare:

Undervisningen ges av erfarna och välutbildade lärare: Catarina Eckerdal, Ulrika Davidsson, Hans Davidsson och Camille Bloche mfl.

Terminsavgift:

1000 kr/termin (begränsat antal stipendier kan sökas).

Anmälan inför hösten 2022:

Anmälan till instrumentalundervisning öppnar 15/8 och stänger 26/8. Anmäl er till camille.bloche@svenskakyrkan.se

Terminsstart hösten 2022:

Välkomna till Älvsborgs församlings musikskola v 36!

Catarina Eckerdal, Camille Bloche och Hans Davidsson, kyrkomusiker i Älvsborgs församling

Orgelklubben

För barn som vill lära sig om musik, instrument och förbereda sig för instrumentalundervisning i orgel och piano.

Musikskolan i media

Artikel från Kyrkans tidning våren 2019 om musikskolan i Älvsborgs församling

Från artikel i Kyrkans tidning 2019 - klicka på bilden för att se hela artikeln.

Så behandlar vi dina personuppgifter - GDPR

Din personliga integritet är viktig för oss i Svenska kyrkan, Västra Frölunda pastorat. Därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har.