Other languages with Google Translate

Musikskola i Älvsborgs församling

Undervisning erbjuds i sång, piano, cembalo, klavikord och orgel.

Älvsborgs församlings musikskola

Undervisning erbjuds i sång, piano, cembalo, klavikord och orgel. Undervisningen bygger på klassisk tradition och kyrkomusik och ska kunna ge grund för fortsatta studier. Notläsning och musikteori ingår. Alla som deltar i piano och orgelundervisning erbjuds möjlighet att delta i sång och körer. Undervisning ges i grupper och enskilt.

Målgrupp:

I första hand riktar sig musikskolans verksamhet till barn och ungdom, men även äldre och mer avancerade som vill fördjupa sig i kyrkomusik är välkomna.

Lärare:

Undervisningen ges av erfarna och välutbildade lärare: Catarina Eckerdal, Ulrika Davidsson och Hans Davidsson m. fl.

Terminsavgift:

1000 kr/termin (begränsat antal stipendier kan sökas)

Anmälan inför våren 2020:

hans.davidsson@svenskakyrkan.se

Terminsstart:

15 januari 2020.

Välkomna till Älvsborgs församlings musikskola!

Catarina Eckerdal och Hans Davidsson, kyrkomusiker i Älvsborgs församling

Artikel från Kyrkans tidning våren 2019 om musikskolan i Älvsborgs församling

Från artikel i Kyrkans tidning 2019 - klicka på bilden för att se hela artikeln.
Hans Davidsson

Organist Älvsborgs församling