Foto: Henrik Mill

Körer för vuxna dagtid

Sång tillsammans är mer än bara en musikupplevelse.

Just nu är de flesta verksamheter inställda

Under Covid-19-pandemin har många verksamheter varit vilande eller genomförts digitalt. Här nedan ser du hur verksamheterna har sett ut tidigare. Vi kan ännu inte säga när verksamheterna öppnar upp igen men vi hoppas på att det kan ske under hösten.

Hittar du någon verksamhet som du tycker verkar intressant eller som du vill delta i? Då är du varmt välkommen att kontakta respektive kontaktperson för att göra en intresseanmälan till att delta när verksamheterna startar igen.

Badelunda damkör

Damkör med unison och enklare stämsång som sjunger på gudstjänster och serviceboende.
Plats: Tomaskyrkan/Tomasgården.
Tid: Torsdagar kl 13–15. Start preliminärt 3/9.
Kontakt: Anita Olandersson, 021-40 38 17. Skicka mejl till Anita.

Koralkören

En glad och härlig pensionärskör som sjunger i stämmor.
Plats: Gideonsbergskyrkan.
Tid: Tisdagar kl 13-14. Start preliminärt 1/9.
Kontakt: Agnetha Viker, 021-10 86 31. Skicka mejl till Agnetha.

Korallerna

Kör för dig som är ledig dagTid. Alla som gillar att sjunga är välkomna. Vi sjunger flerstämmigt.
Plats: Mikaelikyrkan.
Tid: Måndagar kl 10–11. Start preliminärt 7/9.
Kontakt: Meri Ljung, 021-40 45 17. Skicka mejl till Meri.

Mixturen

Mixturen är en grupp daglediga. Sångglädjen är stor och vi sjunger ibland med altstämma eller i kanon. Fikastunden varje vecka är viktig för gemenskapen. Vi sjunger i gudstjänster och gör turnéer till äldreboenden och församlingsgårdar med mera.
Plats: Mariagården, Skultuna.
Tid: Tisdagar kl 10–12. Start 18/8.
Kontakt: Gunilla Lindberg, 021-767 77. Skicka mejl till Gunilla.

Opalkören

Tycker du om att sjunga, skratta, träffa trevliga människor, att glädja andra? Då ska du komma och sjunga med oss i Opalkören. Någon större sångvana behövs inte, bara viljan att vara med.
Plats: Knektgården, Hökåsen.
Tid: Torsdagar kl 13.30-14.30. Start preliminärt 10/9.
Kontakt: Maria säfsten, 021-10 86 60. Skicka mejl till Maria.

Tomasdraget

En unik och härlig kör för personer med särskilda behov, funktionsnedsättning. Mycket glädje och musikalitet. Vid intresse Kontakta Pia Degréus.
Plats: Tomaskyrkan/Tomasgården.
Tid: Tisdagar, ojämna veckor kl 15.30–17.30. Start preliminärt 22/9.
Kontakt: Pia Degréus, 021-40 42 85. Skicka mejl till Pia.