Svenska kyrkan Uppsala

Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Barnloppis i Sankt Pers kyrka

Behöver ditt barn en vårjacka? Nya stövlar? Ett brädspel? Kom till klädförsäljningen lördag 17 mars kl. 10-13 i Sankt Pers kyrka vid Kvarntorget.

Vi säljer fräscha begagnade barnkläder, leksaker, mammakläder med mera och du kan göra riktiga fynd.

Det finns också möjlighet att köpa korv med bröd eller våfflor, och plats utomhus för att sitta ner och umgås. Inne är det ganska trångt, så barnvagnar kan tyvärr inte tas in just denna dag.

Gillar du inte kö och trängsel ska du komma lite senare - då brukar det fortfarande finnas massor av fina saker kvar och dolda fynd kan dyka upp från botten av högarna.

Vid vårens försäljning stödjer vi Svenska kyrkans internationella arbete.

Vill du veta mer? Läs vidare här och på facebook.