Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon:+46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Barnloppis i Sankt Pers kyrka

Behöver ditt barn en ny jacka? Nya stövlar? Ett brädspel? Kom till klädförsäljningen lördag 30 mars kl 10-13 i Sankt Pers kyrka vid Kvarntorget.

Vi säljer fräscha begagnade barnkläder, leksaker och mammakläder och du kan göra riktiga fynd. Återvinning är mer klimatvänligt än att köpa nytt!

Det finns möjlighet att köpa fika inne på gården och plats för att sitta ner och umgås. Inne är det ganska trångt, så barnvagnar får stanna utanför just denna dag.

Gillar du inte kö och trängsel ska du komma lite senare - då brukar det fortfarande finnas massor av fina saker kvar och dolda fynd kan dyka upp från botten av högarna.

En del av försäljningen går till Svenska kyrkans internationella arbete för att hjälpa människor som fått sin trygghet sönderslagen av krig, våld och naturkatastrofer.

Vårt mål är en kontantfri loppis så betala gärna med Swish!

Vill du veta mer? Läs vidare här och på facebook.