Foto: Henrik Viberg

Barnloppis i Sankt Pers kyrka

Nyhet

Behöver ditt barn en ny jacka? Nya stövlar? En mer praktisk vagn? Välkommen till klädförsäljningen lördag 25 mars kl 10-14 i Sankt Pers kyrka vid Kvarntorget.

Vi säljer fräscha begagnade barnskor och kläder i storlekar från nyfödd till tonåring, leksaker, barnvagnar, böcker och mycket annat. På Barnloppis i S:t Pers kyrka kan du göra riktiga fynd. Och återvinning är mer klimatvänligt än att köpa nytt!

De första timmarna brukar det vara trångt och mycket folk i lokalerna, och vi avråder därför från att låta barnen medfölja med då.

Under dagen finns möjlighet att köpa fika och våfflor och plats för att sitta ner och umgås. Alla barnvagnar parkeras på kyrkans innergård. Gillar du inte kö och trängsel ska du komma lite senare - då brukar det fortfarande finnas massor av fina saker kvar och dolda fynd kan dyka upp från botten av högarna.

30 % av intäkterna går i år till Act Svenska kyrkans insamlingsarbete för katastrofinsatser. Det som blir över efter försäljningen skänks till behövande via Svenska kyrkans diakoni, till Erikshjälpen eller till textilåtervinning.

Vi ser helst att du betalar med Swish. I undantagsfall kan kontanter fungera men vi tar inte bankkort. Målet är en helt kontantfri försäljning. 

Vill du veta mer? Läs vidare på facebook.