Svenska kyrkan Uppsala Besöksadress: Domkyrkoplan 2 A, 75310 Uppsala Postadress: BOX 897, 75108 UPPSALA Telefon: +46(18)4303500 E-post till Svenska kyrkan Uppsala

Barnloppis i Sankt Pers kyrka

Behöver ditt barn en ny jacka? Nya stövlar? Ett brädspel? Kom till klädförsäljningen lördag 29 september kl 10-13 i Sankt Pers kyrka vid Kvarntorget.

Vi säljer fräscha begagnade barnkläder, leksaker och mammakläder och du kan göra riktiga fynd.

Det finns också möjlighet att köpa korv med bröd eller våfflor, och plats utomhus för att sitta ner och umgås. Inne är det ganska trångt, så barnvagnar kan tyvärr inte tas in just denna dag.

Gillar du inte kö och trängsel ska du komma lite senare - då brukar det fortfarande finnas massor av fina saker kvar och dolda fynd kan dyka upp från botten av högarna.

Att handla på loppis är både ekonomiskt och klimatsmart. En del av försäljningen går till Domkyrkoförsamlingens arbete för utsatta barn och familjer i Uppsala.
Vårt mål är en kontantfri loppis så betala gärna med Swish!

Vill du veta mer? Läs vidare här och på facebook.