Foto: Martin Engberg

Konsert med pianisten & sångerskan Jessica Falk

En inspirationskonsert med pianisten och countrysångerskan Jessica Falk. Hennes musik är en blandning av pop, rock och country. Söndag 21 januari 16.00 i Bollmoradalens kyrka.

Med en livsresa som få låter Jessica Falk det avspeglas i hennes text och musik. 

Med sig har hon musikerna Hasse Johnzon, Conrad Boqvist, Petter Gunnarsson, Mikael Desselberger Wikman. Linda & Joakim Dominique.

Jessica Falk är country-popsångerska, pianist och låtskrivare som även ses nu och då i Tyresö Församling, där hon bidrar med sin musik och sång på olika sätt. 

Sedan 2010 har Jessica periodvis spenderat mycket tid i Nashville, där hon byggt upp ett stort nätverk av vänner i den inre kretsen av prisbelönade och legendariska musiker, producenter och låtskrivare. Detta har resulterat i 2 album, flera singlar och nu senast EP:n ”Survivors", som släpptes i september 2023. 

Harmonikaspelaren och legendaren Charlie McCoy (Roy Orbison, Dolly Parton, Kenny Rogers) bjöd över Jessica första gången till Nashville efter att ha fastnat för hennes melodier och blev även hennes första producent på albumet "The Nashville Sessions" 2011. Tidigt mötte hon också pianisten och låtskrivaren Bobby Wood (Elvis Presely, Johnny Cash, Dolly Parton), som blev hennes mentor. Den aktade legendaren har också varit mentor, låtskrivare och studiemusiker till superstjärnan Garth Brooks under hela hans karriär. Bobby var även nära vän och pianist till Elvis Presley. 

Jessica Falk känns igen för sina peppande låtar och texter. Hennes förmåga att blanda country, pop och rock skapar en energifylld och varm atmosfär där hon förmedlar sin musik och livshistoria. Hennes närvaro på scenen förmedlar kraft och hopp, som förenar musik och publik på en personlig nivå. 

Jessica vill med sina texter, sin berättelse och musik, bidra till gemenskap, styrka och glädje! 

Söndag 21 januari kl. 16.00 i Bollmoradalens kyrka. Konserten är framflyttad från tidigare datum i november 2023.

Konserten är kostnadsfri men det finns möjlighet att lämna ett bidrag till församlingens diakoni.