Mitt barn mår inte alltid så bra

I dagens samhälle finns många barn och ungdomar som lider av psykisk ohälsa. Nu bjuder vi in till en samtalsgrupp för deras föräldrar.

Att vara förälder idag är inte lätt. Att dagens unga mår sämre psykiskt än någonsin gör det inte lättare. Som förälder till ett barn eller ungdom som inte alltid mår så bra kan det vara skönt att utbyta erfarenheter med andra föräldrar i samma situation.

Vår diakon Jonna och församlingspedagog Johanna har erfarenhet av unga med psykisk ohälsa och av svåra samtal. De startar nu upp en samtalgrupp för föräldrar till dessa barn. (Barnet behöver inte ha en diagnos)

Vi kommer att träffas på Herrgården fem torsdagar under våren kl 19-21 på Herrgårde Allévägen 1 i Nykvarn. Varje träff har ett tema kring föräldrarelationer och de känslor som upplevs/upplevts i dessa. Datum för träffarna: 23/2, 9/3, 16/3, 23/3, 30/3.

För frågor och anmälan hör av dig till Jonna.

Johanna Marks

TURINGE-TAXINGE FÖRSAMLING