Välkommen till Leva-vidaregrupp hösten 2019

Det är svårt att mista en vän. Något fint går itu. Här är jag. Var är du? Jag vill tro att vi träffas igen. (Psalm 799)

Tuna-Attmars församling inbjuder Dig, som har mist Din livskamrat under 2019,
till en Leva-vidare grupp, då vi samtalar om minnen, saknaden och den förändrade vardag, som Du nu möter.

Vi träffas sex gånger i Lillkyrkan i Matfors, med start onsdagen den 23 oktober.
Höstens övriga träffar är onsdagen den 20 november och tisdagen den 17 december. Vårterminen börjar med en träff onsdagen den 15 januari 2020 och vi återkommer med de två datum, som återstår.

Varje möte börjar kl. 10 och efter en kort inledning fortsätter vi med samtal
fram till kl. 11.30 då vi avslutar med en gemensam sopplunch.

Gruppen leds av prästerna Lars Huss och Gisela Haupt.
Vill Du vara med behöver vi Din anmälan senast måndagen den 21 oktober.

Har Du frågor eller vill anmäla Dig hör av Dig till Gisela eller Lars

Gisela                                                                       Lars
O60-535434                                                        072-7220077
070-5936267