Musikverksamhet

Musik berör våra innersta känslor. och musiken tar vid där orden tar slut. Sång och musik bygger broar mellan människor.Du är varmt välkommen att delta i vår musikverksamhet!

Attmars församlingsgård

Attmarkören är en kör för vuxna och unga från 16 år och uppåt som sjunger på onsdagar kl 19.00-21.00 i församlingsgården. Vi sjunger både profana och sakrala sånger från medeltiden till nutiden och även på olika språk. Alla som vill sjunga och umgås med oss är hjärtligt välkomna.

Bel Canto är en damkör för unga och vuxna, från 16 år och uppåt, som sjunger på lördagar (enligt schema) kl 9.30. Nya sångare är hjärtligt välkomna!

Blomkören är en kör för barn från f-klass till åk 3. Vi träffas i Lucksta skola torsdagar kl 14.15-15.00. Välkomna alla barn som vill sjunga!

Ledare Agata Kuzniak Tel. 060-53 54 39

Mail: agata.kuzniak@svenskakyrkan.se

Gamla Barn och Ungdomslokalen Rännövägen 3

Unga röster  åk 2-6 onsdagar 16.30-17.30  Ledare Ewa Andersson

Tuna Ungdomskör åk 7 och uppåt killar och tjejer. Vi vill gärna bli flera sångare!

Kontakta Ewa Andersson för tider och mera information.

Tuna församlingshem

Tunakören onsdagar 18.30 - 21.00 Ledare Ewa Andersson  060- 53 54 36.

Under hösten 2020 sjunger vi i mindre grupper både i församlingshemmet och Tuna kyrka, pga pandemin.

Mail: ewa.m.andersson@svenskakyrkan.se